Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Un espai experiencial de La Casa de Papel obrirà a Barcelona

Els fans que hi vagin podran participar en activitats i sortejos relacionats amb la coneguda sèrie de Netflix

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

‘La Casa de Papel’ ha tingut tant d’èxit que la catalana Úrsula Cobreró ha acabat de convidada late-night de Jimmy Fallon, on va explicar amb tots els detalls com Madonna (sí, Madonna!) li ha confessat que és una gran fan d’aquesta sèrie de Netflix. 

Ara, el ‘show’ s’acaba i per celebrar-ho com cal, Movistar+ vol convidar als fans a entrar en un espai experiencial que s’obrirà al Movistar Centre de Plaça Catalunya a Barcelona, perquè els seguidors de la sèrie se sentin un membre més de la banda del Professor. 

La Casa de Papel
Movistar CentreLa Casa de Papel

A partir del dissabte 15 de gener,  tothom qui ho desitgi podrà accedir gratuïtament a aquest espai on podran emportar-se la seva foto de record, fer activitats relacionades amb la sèrie i participar en sortejos. Els horaris d’obertura habituals seran de 10:00 h a 20:00.

La Casa de Papel
Movistar CentreLa Casa de Papel

Els seguidors de ‘La Casa de Papel’ trobaran al Movistar Centre objectes reals del rodatge, podran fer-se fotos a la barricada del Banc d'Espanya i aconseguir la mítica màscara que apareix a la sèrie. També podran participar en activitats interactives  amb les quals podran construir el pla del Professor col·locant làmines i notes en el seu tauló, dedicar unes paraules al seu personatge favorit i o recrear la icònica escena de Denver i els bitllets.

NO T'HO PERDIS: Nadal 2021 a Barcelona: guia completa

Llegeix el número de desembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat