Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Un famós hotel de Barcelona envia un missatge d'amor a través de les finestres
El corazón gigante del Hotel Nobu
FOTO: Time Out Barcelona El corazón gigante del Hotel Nobu

Un famós hotel de Barcelona envia un missatge d'amor a través de les finestres

Advertising

Potser alguns que agafeu el tren a l'estació de Sants ja ho heu vist. O si sou d'aquesta zona del barri més pròxima a les instal·lacions ferroviàries i de metro, segur que us ha cridat l'atenció el cor gegant que hi ha a la façana del Nobu Hotel (antic Hotel Torre Catalunya). Com tots els establiments hotelers del país, a excepció d'aquells que serveixen com a hotels medicalitzats i acullen malalts, estan tancats. Aquest icònic edifici, que és fàcil de reconèixer per la seva antena patrocinada per 'Sony', ha trobat una bonica forma d'enviar un missatge d'esperança i amor a la ciutat.

El cor gegant de l'Hotel Nobu

 

El cor gegant de l'Hotel NobuFOTO: Time Out Barcelona

 

 

 

 

 

Aprofitant la seva alçada, 100 metres en total, la seva centralitat i, sobretot, la possibilitat de dibuixar formes amb un joc de finestres obertes i tancades. "Aquesta iniciativa neix per donar visibilitat i mostrar empatia i solidaritat amb els ciutadans davant d'aquesta situació", ens explica la directora de comptes de l'hotel Nobu i afegeix que "no hi ha una data que li posi fi a aquesta acció com a símbol de solidaritat i proximitat". Sens dubte, una mostra d'amor a gran escala!

El cor gegant de l'Hotel Nobu

 

El cor gegant de l'Hotel NobuFOTO: Time Out Barcelona

 

 

 

 

 

NO T'HO PERDIS: L'emotiva acció que van fer uns veïns als sanitaris de l'Hospital de Barcelona

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa amb la nova Time In Pocket interactiva.

 

 

Share the story
Últimes notícies
    Advertising