Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Un festival inclusiu creat per i per a adolescents aterra a Barcelona

El 10 de setembre s’inaugurarà al CCCB de Barcelona aquest nou festival que ja té les entrades a la venda

Escrit per
Clara Tórtola Escámez
Publicitat

Joves artistes, sessions de DJ, exposicions i tallers per a tots els gustos: la primera edició del festival BOCA comença el pròxim 10 de setembre. Aquest festival inclusiu i divers ha estat creat i organitzat per i per a adolescents i se celebrarà al Pati de Les Dones del CCCB de Barcelona, de 18 h a 23 h. Les entrades ja estan a la venda i valen 10€.

El festival comptarà amb diverses activitats com exposicions, un mercat d’intercanvi, lectura de tarot o jam de ball i també una programació musical diversa plena d'artistes emergents. La primera és Brisa Nunjo, una jove cantautora de R&B i soul barcelonina d’arrels cameruneses. També hi actuarà amb Lluc, un jove artista de 19 anys que presentarà en directe el seu nou disc 'Benvolguda nostàlgia'. La tercera artista confirmada és Julia amor, cantant de pop que va llançar les seves primeres cançons en plena pandèmia, les quals parlen de les emocions sense prejudicis i sense vergonya. Finalment, el festival comptarà Teo Planell, un dels noms més destacats de l’escena emergent madrilenya que mostra un univers propi, sensible i sofisticat en els seus singles.

Brisa Nunjo
Brisa Nunjo

El festival també ha organitzat tres tallers que es faran de 15.30 h a 17.30 h, on l’aforament serà limitat i es requerirà inscripció prèvia a través del compte d’Instagram o la pàgina web. El primer taller serà de DJ, organitzat per l’escola Microfusa. El segon taller serà de graffiti, a càrrec de l’artista Zach Oreo amb col·laboració amb StreetArt BCN. El tercer serà a càrrec d’Upcycling Barcelona, que mostrarà les seves eines de reutilització creativa al taller d’upcycling. Tampoc hi faltaran les sessions de DJ, a càrrec de Ruru, un dels membres del Consell Jove, amb el seu mix d’old school hip hop, drill, trap i funk. L’acompanyaran DJ Guepard i Arnau, els BOCA DJs, que oferiran un mix final titulat ‘Old Time Hits de los 2000’.

Festival BOCA
Consell Jove del Festival BOCA

Darrere de BOCA hi ha el programa 'Muntem un Festival'. Consisteix en una proposta educativa innovadora que es va integrar des del 2016 als centres públics de secundària de Barcelona, on els alumnes de l'ESO treballen en el disseny, producció i realització d'un mini festival de música per a la seva franja d'edat, acompanyats de professionals de la indústria de la música. El preu de l’entrada s’ha plantejat de manera que fos accessible per al públic adolescent, ja que l’objectiu del festival és donar veu i empoderar els adolescents posant-los al centre del projecte. A més, el Consell Jove del Festival BOCA ha llançat una campanya de 'crowdfunding' per aconseguir portar el festival més enllà i crear un esdeveniment amb més música en viu, DJs, tallers i activitats artístiques.

NO T'HO PERDIS: Aquestes han estat les cançons de l'estiu 2022 a Espanya

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat