Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Un gran mercat efímer de plantes a partir d’un euro s’instal·la a Barcelona aquest cap de setmana

Els dies 30 i 31 d’octubre el Jardí Efímer de Maison Bouture envaeix de verd la ciutat

Editat per
Time Out New York Music
Publicitat

 Aquest cap de setmana, les plantes robaran el protagonisme a les castanyes i els panellets: arriba una invasió de verd a la botiga de Maison Bouture, al Carrer de Santa Teresa, 6 de Barcelona. 

Aquest Jardí Efímer –com ells l'anomenen– està organitzat per Maison Bouture, una empresa que s'instal·la cada cap de setmana en una ciutat d'Espanya, i ofereix milers de plantes d'interior i exterior a preus econòmics. Hi trobaràs, a més d'un centenar de varietats, tots els elements necessaris per a la seva cura: des de testos de tota mena a terra per trasplantar, així com l'assessorament professional per part d'experts.

El jardí és gratuït i està obert a tot el públic que el vulgui visitar. Obrirà de 10:00h a 20:00h el dissabte i de 11:00h a 19:00h el diumenge i oferirà plantes per a tots els nivells d'experiència i rangs de preu molt econòmics, des d’1€ les més petites fins a 50€ les més grans. A més, la botiga també oferirà una àmplia col·lecció de tests, testos i eines de botànica com adobs i substrats.

NO T'HO PERDIS: Coses per fer a Barcelona aquesta setmana

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.  

Últimes notícies

    Publicitat