0 M'encanta
Guarda-ho

Els 10 millors plans per a la setmana a Barcelona

Us proposem activitats d'oci i cultura per a tots els gustos i butxaques

Holi Festival

Holi Festival of Colours 2017

Torna a Barcelona l'Holi Festival of Colours, adaptació lliure d'una de les festes més importants del calendari hindú, que es caracteritza pel seu ambient festiu carregat de colors. Aquest Festival deixa de banda les diferències de classe, casta o origen (tots ens tornem de 'colors') i es converteix en una celebració alegre per a tothom. Amb pistoles i globus d'aigua, galledes i pols de colors, gent de totes les edats s'enfronten en una 'guerra de colors' a l'aire lliure. Aquest any el festival estrena ubicació: la plaça de l'Univers a la Fira de Montjuïc, que es convertirà durant unes hores en el lloc amb més colors de la ciutat.

Compra aquí Llegir-ne més
Fira de Barcelona , Sants - Montjuïc Dissabte 29 juliol 2017

Tomorrowland

Tomorrowland, un dels festivals més massius i espectaculars del món, i amb la música electrònica com a protagonista, arribarà per primera vegada aquest estiu a casa nostra. S'instal·larà a Can Zam, a Santa Coloma de Gramanet, el 29 de juliol, i també ja se'n saben els horaris: de les 18 h fins a les 6 h de la matinada. Encara és una incògnita el cartell, però artistes com Steve Angello, Axwell, Dimitri Vegas & Like Mike o David Guetta acostumen a actuar en aquest certamen nascut a Bèlgica.

Llegir-ne més
Santa Coloma de Gramenet , Fora de Barcelona Dissabte 29 juliol 2017 - Diumenge 30 juliol 2017

Grec 2017: Troyanas

Autoria: Eurípides. Versió i traducció: Alberto Conejero. Direcció: Carme Portaceli. Els mites grecs segueixen, encara avui, assenyalant els pecats de l'individu contra el benestar comú, els moments en què es deixa portar pels pitjors sentiments i comet brutalitats o segueix el dictat de la ignorància. Ahir, però també avui, les dones són, sovint, les víctimes d'aquests atacs, violades durant i després de la guerra, maltractades o assassinades malgrat la llei, sotmeses a la indiferència i tractades com a ciutadanes de segona en un món on sempre hi ha problemes més importants que el seu patiment... En aquest muntatge, dones com Hècuba, Cassandra, Helena, Andròmaca, Briseida o Políxena, és a dir, les dones de Troia, prenen la paraula per denunciar els qui van decidir el seu destí en la més absoluta impunitat, els qui les van violar emparats en la guerra o els qui, simplement, van decidir sense ni tan sols tenir-les en compte de quina manera havien de passar a la història. S'expressen gràcies a les veus d'una tria excepcional d'actrius, entre les quals Aitana Sánchez Gijón, Alba Flores, Pepa López, Míriam Iscla, Gabriela Flores, Maggie Civantos i, com a únic home, Ernesto Alterio.

Llegir-ne més
Teatre Grec , Sants - Montjuïc Diumenge 30 juliol 2017
Advertising

Música als parcs 2017: Banda Municipal de Barcelona

Recomanat

Si el cicle 'Música als parcs' és un dels clàssics de l'estiu a la ciutat, també ho és l'actuació que cada any hi fa la Banda Municipal. Aquesta vegada serà una actuació que han titulat 'Broadway & Hollywood', i que inclou músiques de musicals, i també de bandes sonores. Així, trobem arranjaments de 'Chess', 'Robin Hood, el príncep del lladres', 'El fantasma de l'òpera' i 'Els miserables'. Beatriz Fernández serà la directora.

Llegir-ne més
Parc de les Aigües , Horta - Guinardó Dijous 27 juliol 2017

Grec 2017: No se registran conversaciones de interés

Concepció i direcció: Roger Bernat. Dramatúrgia: Roberto Fratini. Interpretació: Laura Calvet, Maria Salgado, Alessandra García. L'acció es remunta a l'any 2012, quan alguns ciutadans residents a Ceuta van viatjar a Síria per combatre amb l'Estat Islàmic. La policia va intervenir els telèfons d'aquests individus i va sotmetre a control les seves publicacions en les xarxes socials. La repetició literal i la reproducció mecànica d'aquests textos i els diàlegs telefònics que mantenien són la matèria primera de 'No se registran conversaciones de interés'. En entrar a la sala, cada espectador rebrà uns auriculars sense fils amb tres canals, cadascun dels quals els permetrà escoltar uns actors reproduint alguns d'aquells diàlegs. I saltant entre canals diversos, cadascú es construirà el seu propi relat, de manera que no hi haurà dos membres del públic que visquin la mateixa experiència. El terrorisme islàmic, però també el dia a dia en els barris de Ceuta o mil i una qüestions quotidianes són igualment protagonistes en un muntatge que ens parla de l'Estat Islàmic prescindint dels filtres periodístics i que ens permet analitzar no només el fons dels comunicats de l'organització sinó també la forma d'uns missatges que han estat generats a la manera dels productes de la cultura de masses.

Llegir-ne més
Mercat de les Flors , El Poble-sec Dijous 27 juliol 2017 - Dissabte 29 juliol 2017
Advertising

Sing-Along: La La Land

Damien Chazelle. EUA, 2016. VOSE. 127'. Les sessions Sing-Along, format que permet al públic gaudir de la pel·lícula amb les cançons subtitulades en format karaoke i amb l'ajuda de dos actors que animen i ajuden el públic a convertir el passi en una autèntica festa projecten 'La ciudad de las estrellas (La La Land)', un dels últims fenòmens del cinema musical. Guanyadora de sis Oscar i set Globus d'Or, el film està centrat en les esperances d'una jove parella, ella actriu i ell músic, per triomfar a la ciutat de Los Angeles.

Llegir-ne més
Poble Espanyol , Sants - Montjuïc Divendres 28 juliol 2017

Grec 2017: Fugit

Direcció artística i creació: Cia. Kamchàtka / Adrian Schvarzstein. Experiència teatral en moviment de Kamchàtka, col·lectiu d'artistes de nacionalitats diverses que proposen als espectadors que els segueixin per carrers i places del Poble-sec. Uns personatges que apareixen i desapareixen i que semblen tenir-ho tot previst, una xarxa d'individus que faran viure al públic moments de clandestinitat, els descobriran amagatalls que són oasis de pau dins la ciutat però, especialment, els faran conèixer el valor de la solidaritat i d'una fraternitat que, inevitablement, naixerà entre els companys d'experiència. I és que tots ells protagonitzen una fugida que és, alhora, el viatge de tota la humanitat.

Llegir-ne més
Poble-sec (barri) , El Poble-sec Fins al Dijous 27 juliol 2017

Eva al desnudo

Joseph L. Mankiewicz. EUA. 1950. VOSE. 138'. El dia en què una actriu rep el premi més prestigiós del món del teatre, quatre assistents a l’acte recorden la seva història. Una dissecció lúcida i penetrant del món teatral mitjançant un dels guions més celebrats de la història del cinema.

Llegir-ne més
Phenomena , Sagrada Família Dimecres 26 juliol 2017
Advertising

Grec 2017: Un tret al cap

Recomanat

Autor i director: Pau Miró. Amb: Emma Vilarasau, Mar Ulldemolins, Imma Colomer. El silenci, focalitzat, concentrat, és un senyal que la història ha enganxat el públic. Una altra és el desig de saber més, de portar al teatre l'ansietat anticipatòria d'un bon llibre. Si el lector és amo de les pàgines, l'espectador està en mans del director. A 'Un tret al cap' té la sort que aquesta responsabilitat és de Pau Miró, també autor del text: una comèdia dramàtica amb el seu 'macguffin' periodístic, la seva esgrima verbal estil Mankiewicz i un notable equilibri entre conflictes privats i públics. Un tractat sobre ètica, el perdó i la supervivència. La vida. Com a director, Miró ha traslladat aquest combat sense transcendència a una posada en escena que oscil·la entre el monòleg obert al públic i uns diàlegs que són confessionaris. És aleshores quan les tres excel·lents actrius (Imma Colomer, Mar Ulldemolins i Emma Vilarasau) es despullen de les seves brillants fulles protectores per quedar-se al nu brancatge. L'honestedat necessària per a l'aspra afectivitat que demana el text. I aquí es nota que l'experiència és un grau. Colomer i Vilarasau estan simplement extraordinàries.

Compra aquí Llegir-ne més
Sala Beckett - Poblenou , El Poblenou Fins al Diumenge 1 octubre 2017

Comentaris

0 comments