Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Un herbolari que obrirà 24 hores... i farà concerts!

Borja Duñó
Escrit per
Borja Duñó
Publicitat

Un any després que l'herbolari Farran baixés la persiana, els veïns de la plaça Reial hem pogut veure que a l'històric local del número 18 s'estan fent feines de remodelació. La promotora musical Mas i Mas –que té el Jamboree i el Tarantos– és l'empresa que farà reviure la botiga, amb una idea renovada. Obrirà les 24 hores del dia i oferirà –a més d'herbes i espècies– concerts i exposicions.

Antic Herbolari Farran
Antic Herbolari Farran
Foto: Herbolari Farran

 “Serà un herbolari amb degustació, on a les 5 de la matinada puguis fer una sopa de farigola”. Qui ho explica és Joan Mas, que dirigeix la promotora, molt animat per la nova vida que espera donar a l'establiment. D'alcohol no en podran vendre i de cuina tampoc n'hi haurà, però sí que hi haurà infusions i alguna cosa per menjar.

Herbolari
Herbolari
Foto: B.D.

El local, al qual s'accedeix baixant unes escales, té uns 200 metres quadrats sota unes voltes que l'insonoritzen completament. Com a botiga, l'aforament és de 50 persones; quan hi hagi concert, n'hi podran entrar fins a 100. Mas explica que ja podrien obrir ara mateix com a herbolari, però que prefereix esperar-se a tenir el permís per fer concerts i això encara pot trigar uns mesos. Seran actuacions de petit format, “amb menys amplificació que el Jamboree”, diu, i amb tauletes i cadires.

Herbolari
Herbolari
Foto: B.D.

El que sí que ja té és llicència per obrir les 24 hores, cosa que el convertirà en una mena d''after' diferent, on poder refer-se després d'una nit de festa en un ambient sa i sense alcohol.


NO T'HO PERDIS: Els millors concerts del Mas i Mas Festival 2019

Últimes notícies

    Publicitat