Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Un hospital català busca voluntaris per provar la vacuna contra la Covid-19

L'Hospital Germans Trias i Pujol fa una crida a la col·laboració ciutadana a través del formulari que es pot trobar al seu web

Escrit per
Helena Morena
Publicitat

Aquesta setmana és una de les més optimistes del 2020 pel que fa a l'anunci de l'efectivitat en un 90% de la vacuna Pfizer contra el coronavirus i la possible distribució a principis de l'any vinent. La tecnologia tampoc s'ha fet esperar després d'aquest anunci i ja s'ha creat el Vacumap, una aplicació que informarà sobre els llocs més pròxims per aconseguir aquest fàrmac.

A més, també s'ha anunciat una altra notícia que se suma a la carrera contrarellotge per posar fi a la pandèmia: el primer assaig clínic de la vacuna anticovid en fase 3 a Espanya. L'Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona, juntament amb la Fundació Lluita contra la Sida i les Malalties Infeccioses, busquen voluntaris que participin en les proves per determinar l'efectivitat i la innocuïtat de la vacuna de la Covid-19. Aquest pas és indispensable i necessari per poder comercialitzar el medicament en un futur amb totes les garanties i permetre que tots els ciutadans hi puguin accedir.

El formulari per poder-s'hi registrar com a voluntari es pot trobar al web de la fundació on es demana un informe sobre la salut del pacient: diabetis, problemes cardíacs, asma, malalties oncològiques i fins i tot si s'ha passat prèviament el Coronavirus. També es comunica que tothom qui s'apunti serà contactat al més aviat possible per rebre més informació. 

Vacuna
Foto: Shutterstock

NO T'HO PERDIS: Espanya és el segon país europeu més reticent a vacunar-se contra la Covid-19 

Últimes notícies

    Publicitat