Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Un hotel de gel dedicat a 'Joc de Trons'

Escrit per
Erica Aspas
Publicitat

Winter is coming'. Que s'ho diguin als finlandesos, que han aprofitat les baixes temperatures per fer realitat el somni de mig món: un hotel fet amb gel inspirat en 'Joc de Trons'. La meravella es diu Lapland Snow Village i cada any canvia de temàtica. Aquest any s'ha omplert de caminants blancs, dragons –sense foc–, llops i personatges i estances que reprodueixen les de la sèrie.

Snow Village Game of Thrones

Lapland Hotels

El complex hoteler és a Lainio, a 30 km de l'aeroport de Kittilä, i ocupa uns 20.000 metres quadrats repartits en 24 habitacions, deu de les quals són suites –també disposen de cabanyes amb totes les comoditats, per si us canseu del fred– un restaurant de gel, un cocktail-bar també congelat i una capella de neu. En total s'han emprat 15 milions de quilos de neu i uns 300.000 quilos de gel dels llacs de la zona. 

Passar una nit a una suite, amb un caminant blanc al capçal del llit, costa 165 euros, tot i que també teniu l'opció de fer una visita guiada per 17,50 euros els adults i 10 euros els nens de 4 a 14 anys.

Caminante Blanco

Lapland Hotels

L'hotel, que estarà obert fins al 21 d'abril, es manté a una temperatura d'uns -2 i -5 graus, sigui quina sigui la temperatura exterior, i recomanen anar-hi ben equipats, encara que per dormir proporcionen sacs totalment preparats per aguantar temperatures gèlides. No obstant això, una nit a l'habitació de gel per omplir de fotos les vostres xarxes socials i passar el mateix fred que Jon Snow és més que suficient i aconsellen, per una estança més llarga, passar a les cabanes amb sauna i calefacció.

Snow Village Restaurant

Lapland Hotels

Als restaurants –aptes per a banquets de boda!– serveixen plats típics de la zona com envinagrats i fumats, així com diversos tipus de sopa per temperar-se.

Si sempre heu volgut ser un Stark, aquesta és la vostra oportunitat!

Últimes notícies

    Publicitat