Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Nou passeig a l'escullera de l'antic eix sud de la Barceloneta

Escrit per
Laura Masià
Publicitat

La remodelació del nou eix marítim de la Barceloneta vol treure encara més partit a la mar i a la vida d'aquest passeig de la ciutat, aportant un mirador de 360 ​​graus. L'objectiu és crear un nou punt d'afluència ciutadana situat a la zona sud del passeig. Es farà prolongant l'avinguda marítima fins a l'antic espigó. S'espera que sigui un nou punt atractiu ciutadà en una zona on s'ubicarà també la seu del Museu Hermitatge.

La proposta del nou eix marítim de la Barceloneta vol promoure la creació d'espais cívics i de convivència, segons ha apuntat la presidenta del Port, Mercè Conesa. Un espai públic de 36.000 metres quadrats, ni més ni menys, que suposaran l'extensió i la connexió de la zona portuària amb el passeig, segons ha explicat la tinenta d'alcalde d'Urbanisme Janet Sanz.

El nou passeig del 'rompeolas', com s'ha batejat la propera remodelació, és el que més s'assemblarà físicament a l'antic escullera (d'aquí la denominació Rompeolas 2.0) que va desaparèixer quan es va fer el pont d'Europa per facilitar l'accés dels vaixells al port. El nou passeig serà un espai obert amb vistes d'una banda al mar i per un altra a Montjuïc i la ciutat perfilada. Aquests 36.000 metres quadrats, que s'aconseguiran amb l'ampliació de la plaça de la Rosa dels Vents, permetran l'accés al passeig Marina Vela (on ara es podran emmagatzemar 22 embarcacions a la marina seca).

Últimes notícies

    Publicitat