Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

'Un Sant Jordi diferent', la cançó que anima a celebrar la diada

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Sant Jordi és a la volta de la cantonada i, com sabeu, no ho celebrarem com voldríem. I encara que no podrem gaudir de l'essència d'aquest dia tan especial als carrers, podem viure-ho des de les nostres cases. Són diverses les propostes que han sorgit per ajudar-nos a no perdre l'esperit de Sant Jordi el dijous 23 d'abril i l'escenari que faltava, el de la música catalana, ha estat l'últim a voler donar-nos un missatge d'ànim.

El tema 'Un Sant Jordi diferent', d'en Salva Racero, Xasqui Tingues i la Lidia Coll, està gravat durant les últimes dues setmanes de confinament. L'interpreten una vintena d'artistes del nostre panorama musical per celebrar el dia del llibre, les roses i l'amor amb nosaltres i transmetre'ns aquesta energia festiva que no podem perdre.

El projecte també vol ser un reconeixement a totes aquelles persones que des de l'inici de la greu situació han lluitat per salvar vides, alhora que un cant d'esperança per a aquelles persones que el pateixen en la seva pròpia pell. Sens dubte serà la diada més diferent i estranya que recordem però no ens faltarà ni la solidaritat ni l'amor.

Els artistes que hi col·laboren són Cesk Freixas, Joan Rovira, Guillem Solé (de Buhos), Paula Valls, Joan Masdéu, Manu Guix, Sau30, Salva Racero, Natxo Tarrés (de Gossos), Pupil.les, Gemma Humet, Jordi Ginesta (de Bonobos), Ariadna Vieyra, Alessio Arena, Àlex Pérez, Tildo Muxart, Jos Racero, Miquel Abras, Sara Pi, Nens (Jan i Ada Racero).

NO T'HO PERDIS: propostes per celebrar Sant Jordi 2020 a Barcelona

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa a la nova Time In Pocket interactiva

Últimes notícies

    Publicitat