Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Un videojoc que et porta de turisme per Catalunya

Escrit per
Eugènia Sendra
Publicitat

Un videojoc virtual o una ruta turística per Catalunya? Legends of Catalonia és una mica de les dues i ha estat produït per l'Agència Catalana de Turisme per donar a conèixer Catalunya als Estats Units.

El videojoc el protagonitzen cinc personatges mediàtics. De la mà de Carles Puyol, ex jugador del Barça; els germans Roca; i l'alpinista Edurne Pasaban, els jugadors podran passejar per l'amfiteatre romà de Tarragona, la catedral de Lleida, la muntanya de Montserrat, el mercat de Sant Antoni, la Sagrada Família i el paratge dalinià de Cadaqués. L'objectiu? Esquivar el drac i aconseguir les sis medalles que han de permetre accedir al diari secret de Sant Jordi, icona i patró de Catalunya. 

El joc es podrà descarregar gratuïtament a la botiga online de PlayStation, també comptarà amb aplicació mòbil i una versió per ordinador disponible a través de la plataforma Steam. Tot plegat ha costat 1,4 milions d'euros i ha estat produït per Aftershare.tv i Virtual Voyagers, empreses que gràcies a l'ús de tècniques avançades han creat un videojoc d'un gran hiperrealisme en personatges i ambients.

En la promoció del 'Legends of Catalonia' destaca la col·laboració dels artistes Chamo San i Sergio Mora, autors de la publicitat per a premsa i els dibuixos que lluiran en un parell de murs de Nova York, respectivament.

Últimes notícies

    Publicitat