Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Nen en un avió
Foto: Shutterstock

Una aerolínia europea inaugurarà la primera zona 'only adults' a un dels seus vols a partir de novembre

Els seients estaran reservats només a passatgers majors de 16 anys i estaran separats de la resta de l'avió amb parets i cortines

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Un viatge en avió pot ser tota una aventura: les turbulències, intentar dormir en una posició no massa còmode i els companys de seient són alguns dels factors que poden convertir el vol en una experiència agradable... o en un malson. A la llista, també podem afegir els infants; sentir cops als seients i els plors dels més petits durant hores pot ser una experiència no massa plaent. Si algun cop heu estat en aquesta situació, ara tindreu una alternativa 'child free' on només estarà permesa l'entrada a passatgers majors de 16 anys.

A partir d'aquest novembre, la companyia aèria Corendon Airlines inaugurarà la primera secció per a adults en els vols entre Amsterdam i Curaçao, que estarà situada a la part davantera de l'Airbus A350-900, l'avió que connecta les dues ciutats. Segons ha explicat la companyia holandesa en un comunicat, la zona "estarà separada de la resta dels usuaris amb parets i cortines" i, de moment, la zona no oferirà servei de primera classe ni 'business'. Malgrat que és la primera iniciativa d'una companyia aèria sota el nom d''only adults', altres com la línia de baix cost de Singapore Airlines, Scoot, ofereix una mena de cabines silencioses des del 2018 que només són aptes per a passatgers majors de 12 anys.

Quant costarà volar en l'espai 'adults only'?

Si voleu gaudir d'aquest nou servei, també ho haureu de pagar. Si escolliu un dels nou seients XL disponibles per anar més còmodes, el bitllet tindrà un cost de 100 euros més sobre el preu regular del vol. Si preferiu els altres 93 seients de mides estàndards, el cost addicional serà de 45 euros sobre el bitllet dels passatgers que viatgen en turista fora de la zona sense nens.

Zones silencioses al transport de l'Estat

Més enllà dels avions, els trens d'alta velocitat de l'Estat fa anys que també van incorporar l'anomenat 'cotxe del silenci', un servei dins de l'AVE on no es pot parar per telèfon i s'han de mantenir els dispositius electrònics silenciats. Tot i que no està prohibida l'entrada a la canalla, l'objectiu de la iniciativa és el mateix: garantir la tranquil·litat i l'ambient necessari per als passatgers que busquen silenci sigui per treballar, llegir o descansar.

NO T'HO PERDIS: 10 escapades imprescindibles per Catalunya

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat