Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
botiga LAAGAM a Barcelona
Foto: LAAGAM

Una botiga inspirada en la reserva d'una galeria d'art: així és el primer espai efímer de LAAGAM a Barcelona

La marca de moda barcelonina ha inaugurat el seu local temporal de 140 metres quadrats al centre de la ciutat

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

L'art i la moda han anat de bracet des de l'inici; el vestit de llagostí que va dissenyar Schiaparelli amb Dalí, les creacions de Gustav Klimt i Emilie Flöge i, ara, la presència de l'art també es pot notar a la nova botiga de LAAGAM a Barcelona. La marca de moda barcelonina ha obert la seva botiga temporal al número 127 de Rambla Catalunya, un dels principals eixos comercials de la ciutat. L'espai està inspirat en la reserva tècnica d'una galeria d'art, un concepte que gira entorn el 'work in progress' (un espai en procés de creació), ja que funciona com una prova per les seves futures obertures el 2024.

botiga LAAGAM a Barcelona
Foto: LAAGAM

Bufet Socis Club, una agència creativa de Barcelona, ha col·laborat amb Carlos Tolsà i Gerard Elías, els fundadors de la firma, sota la direcció creativa de Teresa Montanuny, coneguda per haver treballat amb artistes com Katy Perry i C.Tangana i marques com Paloma Wool i Nike. Des que va néixer el 2017, la LAAGAM sempre ha estat en contacte amb el món de l'art per dissenyar les seves col·leccions, i per això han volgut incloure'l al seu primer espai físic, amb la recreació de la part oculta al públic d'un museu. 

botiga LAAGAM a Barcelona
Foto: LAAGAM

La botiga està plena d'escultures i quadres coberts de plàstics a mig muntar, que complementen les peces de la marca exposades en vitrines, com si fossin autèntiques obres d'art. El concepte vol destacar l'exclusivitat de cada article, que estan confeccionats de manera artesanal a tallers de proximitat i dels quals només n'existeixen unitats limitades. Entre la decoració en obres, els palets i les estructures de ferro podreu trobar una gran selecció de productes de LAAGAM, com els abrics en tonalitats rosades, els conjunts texans i les maxi-bufandes de colors.

NO T'HO PERDIS: Moda sostenible, arquitectura de dissny i molt de color: així és la botiga efímera de Thinking Mu a Barcelona

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat