Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Una capella nupcial d'estil Las Vegas arriba a Barcelona

El Hard Rock Cafe de Plaça Catalunya acollirà una capella on els barcelonins podran casar-se a l’estil Las Vegas per un sol dia

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

En sèries i pel·lícules ens hem fet un fart de veure com els ‘yankees’ es casen a Las Vegas. Sigui per culpa de l'alcohol o per un rampell romàntic, són moltes les parelles que hem vist declarar-se marit i muller en una capelleta de la capital de Nevada. I sí, els Estats Units queden molt lluny, però per un dia podràs casar-te, si així ho desitges- 'a l'estil Las Vegas' a Barcelona.

Això és perquè una ‘wedding chapel’ com les de Las Vegas es traslladarà a la ciutat durant el dia 12 de febrer, en una iniciativa organitzada per Hard Rock Cafe per celebrar el Sant Valentí. Així doncs, les parelles que s’hi vulguin ‘casar’ ho hauran de fer dissabte que ve, dirigint-se al Hard Rock Cafe de Barcelona, a Plaça Catalunya.

Allà, els enamorats podran contraure matrimoni custodiats per Elvis Presley i Marilyn Monroe i també podran gaudir d’un menú especial de temàtica nupcial. Abans, però, les persones que vulguin casar-se a la capella de Las Vegas del Hard Rock Cafe de Barcelona hauran de demanar cita, enviant un email a barcelona_social@hardrock.com.

NO T'HO PERDIS: Coses per fer a Barcelona al febrer

Llegeix el número de febrer de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat