Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
EOS x SPACE
Foto: EOS x SPACE

Una càpsula per a 7 passatgers permetrà veure la curvatura de la Terra des de l'espai

Els viatges turístics a l'estratosfera mitjançant un globus d'heli estaran disponibles a partir del segon semestre d'aquest 2023

Escrit per
Mireia Servitje
Publicitat

No és una pel·lícula de ciència-ficció ni tampoc una broma: l'empresa turística espacial Eos x Space anuncia el seu primer vol comercial a l'espai per al segon semestre d'aquest any, que arribarà als 40.000 metres d'altura.

L'empresa ha creat una experiència inèdita que permetrà veure la curvatura del nostre planeta des de l'espai durant 5 hores. Serà un viatge compartit amb sis persones més en una càpsula pressuritzada aixecada per un globus de gas estratosfèric. La travessia serà semblant a un vol a primera classe, ja que els passatgers viatjaran sense cap mena de vestit espacial i sense acceleracions fortes, cosa que els permetrà gaudir de l'experiència sense requisits físics estrictes. Els turistes espacials tindran accés a wifi, lavabo –per si de cas...– i una zona de bar (sense alcohol).

La càpsula, on també hi haurà pantalles, ofereix una visió panoràmica total de la Terra de 360°: així podran observar la curvatura de la terra i l'atmosfera.

EOS x SPACE
Foto: EOS x SPACE

Eos x Space també proposa una estada en un complex espacial llançadora. Han dissenyat un programa amb diverses activitats, temàtiques, immersives i formatives, i una oferta gastronòmica, dissenyada per xefs amb estrelles Michelin. La idea és, en definitiva, que els passatgers i acompanyants gaudeixin, durant sis dies, d'una experiència personalitzada plena de luxes exclusius.

Kemel Kharbachi, el fundador de l'empresa, aposta perquè l'espai es converteixi en una nova indústria turística i està convençut que, en els pròxims deu anys, més de 15.000 persones viajaran a l'espai.

EOS x SPACE
Foto: EOS x SPACE

Així doncs, ja ho sabeu, si el vostre somni sempre ha estat sortir de l'atmosfera terrestre, enguany ho podreu fer realitat amb els viatges d'aquesta companyia, això sí, comenceu ja a estalviar, perquè tenen un preu de 150.000 €

NO T'HO PERDIS: 10 viatges que has de fer un cop a la vida (a la Terra)

Ja pots llegir el número de febrer de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat 

Últimes notícies

    Publicitat