Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Una làpida dedicada a James Bond acaba d'aparèixer a les illes Fèroe

L'illa de Kalsoy ha commemorat el famós agent secret i l'emocionant final de 'Sense temps per morir''

Ed Cunningham
Escrit per
Ed Cunningham
Publicitat

Qualsevol que hagi vist 'Sense temps per morir' ja sap que les illes Fèroe són un cau genial per a un malvat de James Bond. Amb les seves ones rugents, el seu mal clima i les espectaculars formacions rocoses, l'illa de Kalsoy va ser una opció lògica per al final punyent i emocionant del film.

Per commemorar el paper emblemàtic de l'illa a la pel·lícula, el govern feroès hi ha instal·lat una làpida. Presentada pel mateix primer ministre de les Fèroe, la pedra es troba al costat de l'impressionant far de Kallur i diu: "En memòria de James Bond, 1962-2021".

Ara, si encara no has vist 'Sense temps per morir', en primer lloc, en quin planeta has estat vivint? Però també, disculpeu, probablement ara podeu endevinar el final. Al final de la pel·lícula es veu com Bond (Daniel Craig) sembla explotar a causa d'uns míssils. Pel que sembla, era el seu moment de morir. 

La làpida de Bond a Kalsoy és, òbviament, una mica de trampa per a turistes, però és força genial. Els visitants també poden participar en una visita turística de James Bond, en la qual passareu per alguns dels impressionants llocs del rodatge de la pel·lícula. A més, és una gran excusa per visitar una part del món preciosa. Com podeu veure a continuació, no hi ha cap indret com les Fèroe.

Visit Faroe Islands
Foto: Visit Faroe Islands
Visit visit fviFaroe Islands
Foto: Visit Faroe Islands

Si tot això us sembla un bon pla, podeu obtenir els vols directes a les Fèroe des d'Edimburg i Copenhaguen. Les entrades per a la gira temàtica de Bond tenen un preu de 2.800 corones daneses (376 ) per persona; podeu aconseguir més informació i reservar les entrades aquí.

Últimes notícies

    Publicitat