Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Una nova macro exposició de Harry Potter farà parada prop teu

La nova mostra 'Harry Potter: The exhibition' recorrerà les principals ciutats de sis continents a partir de 2022

Huw Oliver
Escrit per
Huw Oliver
Publicitat

El 2021 ha començat amb bon peu, o almenys des del punt de vista 'potterhead'. És cert que ja han passat catorze anys des de l'últim llibre de Harry Potter i onze des de l'última pel·lícula, però el món està lluny de superar aquesta obsessió. Gràcies a la sèrie de pel·lícules 'Bèsties fantàstiques', tota una nova generació de fans està reprenent els llibres i, ara, una nova i enorme exposició sobre el món màgic de J.K. Rowling recorrerà sis continents a partir de 2022.

Basant-se en totes les històries de Harry Potter i de 'Bèsties fantàstiques', arriba una nova mostra titulada 'Harry Potter: The exhibition', que recrearà escenes emblemàtiques dels llibres i les pel·lícules, juntament amb objectes d'atrezzo i vestits originals. L'exposició es durà a terme en ciutats importants d'Amèrica del Nord i del Sud, Europa, Orient Mitjà, Àfrica i la regió d'Àsia-Pacífic, encara que en aquests moments, no hi ha confirmada ni data ni lloc per a l'estrena de la nova mostra.

Imagine Exhibitions, que ja ha produït reeixides exposicions sobre 'Downton Abbey', Leonardo da Vinci i Vincent van Gogh, s'ha encarregat de la mostra, que ocuparà entre 10.000 i 20.000 metres quadrats en cada ciutat. La primera s'anunciarà en els pròxims mesos.

(Per si estàs experimentant un 'déjà vu' en aquest moment: sí, ja va haver-hi una exposició de 'Harry Potter: The exhibition' durant l'última dècada que va estar recorrent els Estats Units, Europa –va recalar a Madrid en 2017 i València en 2019– i Àsia, però aquesta pretén ser més completa i actual).

Vols submergir els teus peus de 'muggle' en el món dels mags? Oblida't d'ensopegar amb un mur en l'andana 9 ¾, Hogwarts podria estar apareixent just davant de la teva porta. 

NO T'HO PERDIS: Les 50 millors pel·lícules catalanes 

Llegeix el número de març de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat