Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Web de l'Agència de Salut Pública de Barcelona
Foto: Agència de Salut Pública de Barcelona Web de l'Agència de Salut Pública de Barcelona

Una web mostra l'evolució dels casos confirmats a Barcelona

Escrit per
Erica Aspas
Publicitat

L'Agència de Salut Pública de Barcelona (ASPB) ha posat a l'abast de tothom una pàgina web on es pot veure l'evolució de la malaltia a la nostra ciutat. Les dades s'actualitzen a mesura que arriba informació, tot i que només recull els casos greus de persones hospitalitzades que han donat positiu en la prova, incloent-hi el personal sanitari, però no es té en compte les persones amb simptomatologia lleu i els casos asimptomàtics.

A la web trobareu informació acurada sobre l'evolució diària de les persones diagnosticades, la variació de les noves persones afectades en comparació amb el dia anterior, mapes amb la distribució dels casos per barris i segmentats per sexe, edat i, fins i tot, situació econòmica.

Segons l'Agència de Salut Pública de Barcelona, a més de ser un exercici de transparència, la nova web també serveix per poder anticipar-ne les properes fases i dimensionar la situació, per conèixer les necessitats de cada territori i prioritzar, per exemple, zones concretes a l'hora de posar en marxa programes i intervencions específiques de salut pública i d'altres àmbits, com el social o l'econòmic. També inclou informació sobre els enterraments de residents de Barcelona, que és un indicador que permet estimar les defuncions atribuïbles a aquesta situació.

NO T'HO PERDIS: Wifi gratis, voluntariat, ajuda psicològica i més iniciatives solidàries sorgides a Barcelona aquests dies

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa amb la nova Time In Pocket interactiva.

Últimes notícies

    Publicitat