Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

"Us estimo molt": així ha sigut el pas de Rosalía pels Grammy's

Escrit per
Marc Andreu
Publicitat

Les prediccions s'han complert i el disc 'El mal querer' de Rosalía s'ha emportat el Grammy a millor àlbum de rock, urbà o alternatiu de música llatina. Aquest reconeixement suposa el primer Grammy de l'artista de Sant Esteve Sesrovires i se suma als dos Grammy Llatins que ja va aconseguir l'any passat amb el Millor àlbum per 'El mal querer' i la Millor cançó urbana amb 'Con Altura'.



Vestida de blanc i amb les seves característiques ungles llargues, la catalana ha rebut emocionada el primer Grammy de la seva carrera. El valuós gramòfon suposa un abans i un després d'una carrera que va catapultar, precisament, amb el disc pel qual ha estat premiada.

Fent ús de les tres llengües que domina, el català, el castellà i l'anglès, Rosalía s'ha dirigit al públic assistent sense 'xuleta' i fent una reivindicació sincera del flamenc. "El flamenc per mi és una inspiració" deia a la vegada que confessava que estava "especialment emocionada per poder actuar aquesta nit amb flamenc per a tots vosaltres". També s'atreveix amb el català per dirigir-se a la seva família i amb el castellà per demanar "benediccions per la música llatina".



Rosalía aquesta nit també estava nominada per la categoria de millor nova artista, juntament amb noms gran de ressò internacional com Lizzo o Billie Eilish, la gran guanyadora dels Grammy 2020, que ha estat qui finalment s'ha endut el guardó.

NO T'HO PERDIS: Rosalía sorprèn amb el videoclip de 'Juro que' 

Últimes notícies

    Publicitat