Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Festival de Cannes
Shutterstock

Venècia, Sant Sebastià i Canes creen un macrofestival de cine gratuït a YouTube

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Com pràcticament tots els sectors culturals, el cinema també s'ha vist molt perjudicat per la situació actual però, ja se sap, que davant de les dificultats, la millor estratègia és unir forces. Per això els principals festivals de cinema del món ha posat en marxa una iniciativa sense precedents: un únic festival online, completament gratuït i a favor d'una causa benèfica. El seu nom és  We Are One: A Global Film Festival.

Es podrà seguir a YouTube del 29 de maig al 7 de juny i hi trobareu llargmetratges, curts, documentals, música, humor i xerrades amb directors i actors. I tot gratis!

A We Are One hi participaran els festivals de Sant Sebastià, Venècia, Canes, la Berlinale, Sundance, Guadalajara, Annecy, Toronto, Locarno, Jerusalem, Karlovy Vary, Londres, Macau, Marràqueix, Bombai, Nova York, Sarajevo, Sidney i Tòquio. La iniciativa ha estat encapçalada per Robert De Niro i Jane Rosenthal, responsables del Festival de Cine de Tribecca, que se celebra aquests dies a Nova York sense públic però amb premis i alguna pel·lícula disponible a Internet.

Segons un comunicat conjunt, el macrofestival "oferirà al públic històries procedents de tot el món, proporcionant als cineastes un altaveu a un escenari global". A més, els beneficis aniran a l'Organització Mundial de la Salut (OMS) i a entitats destinades a la lluita contra la malaltia als diferents territoris.

NO T'HO PERDIS: 50 idees per fer a casa.

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa a la nova Time In Pocket interactiva

Últimes notícies

    Publicitat