Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Menjar malgastat
Shutterstock

L'àpat del Zero Food Waste combat el malbaratament alimentari

Mar Vallverdú
Escrit per
Mar Vallverdú
Publicitat

Les xifres són esgarrifoses: unes 500.000 tones d'aliments malbaratats a l'any a Catalunya. De fet, segons l'Organització de les Nacions Unides per a l'Alimentació i l'Agricultura (FAO), un terç dels aliments produïts a escala mundial no arriben mai a ser consumits.

Per tal de crear consciència entre la població i incrementar la prevenció, aquest dissabte 24 de novembre se celebrarà a la Rambla del Poblenou la Jornada Zero Food Waste, organitzada per la Plataforma Aprofitem els Aliments (PAA).

Al migdia, gràcies a l'ajuda dels cuiners del Campus CETT, s'organitzarà un dinar popular gratuït per a 1.000 persones. L'àpat estarà basat en el reaprofitament alimentari, per això s'utilitzaran productes recuperats que han quedat fora de comercialització, però que continuen sent de qualitat.

Els encarregats de dur a terme aquest difícil repte gastronòmic seran Oscar Teixidó, cap de cuina del Campus CETT, i els xefs Felipe Celis i Fernando Martínez-Conde, que comptaran amb l'ajuda de més de 40 alumnes del CETT i 60 voluntaris.

NO T'HO PERDIS: L'app que lluita contra contra el malbaratament alimentari

Últimes notícies

    Publicitat