Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

'Virus popular', un nou canal de cultura popular en streaming

Escrit per
Andreu Gomila
Publicitat

El 'Virus popular' ja s'ha estrenat, amb un pertinent 'De les plagues d'Egipte al Coronavirus'. Cada dia, a les 22 h, la nova plataforma dedicada a la cultura popular dels Països Catalans emetrà un nou capítol amb un confinat amb l’objectiu, diuen, d’"entretenir la població confinada que no podrà gaudir d’actes a l’aire lliure i de tota mena que han quedat suspesos".

Aprofitant les noves tecnologies, oferiran converses diàries per donar a conèixer confinats que treballen d’una manera entusiasta per la cultura d’aquest país des de plataformes i amb objectius ben diversos. Amb ells parlaran de temes com ara el tractament de les plagues bíbliques, de gènere, de raça, d'associacionisme, d’apoderament dels espais públics, de gestió d’equipaments...

La tria dels confinats i les xerrades aniran a càrrec del folklorista Amadeu Carbó i la comunicadora i gestora cultural, Paula Vallejo.

Els continguts de VIRUS POPULAR els podreu seguir a través de les plataformes web, YouTube, Facebook, Twitter i Instagram.

Més de Time In

    Últimes notícies

      Publicitat