Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Visita nocturna a la Casa Batlló per als més ràpids

Escrit per
Erica Aspas
Publicitat

La Casa Batlló és una capsa de sorpreses i no només per la seva espectacularitat arquitectònica, cada any s'empesca una promoció pensada especialment per al públic local, els residents a Catalunya que moltes vegades pensen, molt erròniament, que aquests edificis només són per als turistes. 

Així que preneu nota. Dilluns 11 de novembre a les 16 hores la Casa Batlló regalarà 500 entrades dobles per gaudir d'una nova visitar nocturna als 500 primers subscriptors a la seva newsletter que omplin un formulari que s'habilitarà aquell mateix dia. Els més ràpids rebran un codi per aconseguir la seva entrada doble. Tindran un preu simbòlic de 2 euros que aniran al programa 'Mirem per tu' de la Fundació Barraquer, una iniciativa que ofereix ajuda oftalmològica gratuïta a les persones sense recursos de la província de Barcelona.

Les noves visites nocturnes començaran el dia 2 de desembre i anuncien que serà una experiència immersiva a les fosques i plena de sorpreses per descobrir l'univers Gaudí. Una posada en escena espectacular que anirà acompanyada d'una copa de cava. 

A partir del 18 de novembre, la venta d'entrades s'obrirà a tothom, però si us voleu assegurar plaça i ser dels 500 primers, recordeu que estar subscrit a la newsletter de la Casa Batlló és obligatori!

NO T'HO PERDIS: I també, portes obertes al Palau de la Música!

Últimes notícies

    Publicitat