Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Vista panoràmica de Barcelona
ShutterstockBarcelona

Viu Montjuïc: un cap de setmana d'activitats gratis!

El 16 i el 17 d'octubre Montjuïc es convertirà en un parc de la cultura

Eugènia Güell
Escrit per
Eugènia Güell
Publicitat

Des de fora, Montjuïc sembla un lloc de calma des d'on observar la rapidesa de la ciutat, però el cap de setmana del 16 i 17 d'octubre tot passarà a Montjuïc. 'Viu Montjuïc. El Parc de la Cultura' seran dos dies plens d'activitats culturals i de lleure per a tota la família, i la majoria gratuïtes! Itineraris guiats i teatralitzats amb jornades de portes obertes i visites guiades als equipaments, intervencions participatives, música, dansa i teatre. A més també hi haurà zones per menjar, beure i descansar.

Són 22 equipaments de Montjuïc i l'Ajuntament de Barcelona que han decidit dur a terme activitats pròpies i conjuntes perquè els barcelonins i barcelonines puguin redescobrir el parc. Hi participen l'Anella Olímpica - BSM, CaixaForum, Casa de la Premsa, Castell de Montjuïc, Cementiris de Barcelona, El Graner, Espai Bombers, Fundació Barcelona Olímpica, Fundació Joan Miró, Fundació Mies van der Rohe, Institut Botànic, Institut del Teatre, Jardí Botànic, Jardí Botànic Històric, Mercat de les Flors, Museu d'Arqueologia de Catalunya, Museu Etnològic i de Cultures del Món, Museu Nacional d'Art de Catalunya, MUHBA Refugi 307, Poble Espanyol, Teatre Lliure i Teatro de los Sentidos.


L'objectiu és posicionar el Parc de Montjuïc com un espai obert i accessible, amb una oferta cultural, de natura i de lleure de qualitat per al conjunt de la ciutadania. Per això, els equipaments i el Districte de Sants-Montjuïc, l’Institut de Cultura de Barcelona i la Direcció de Turisme i Indústries Creatives han finançat aquestes activitats dirigides als veïns i veïnes de Barcelona.

Més de Tardor

    Últimes notícies

      Publicitat