Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Vols per menys de 20 euros i altres gangues de les rebaixes de l'aire

Escrit per
Marc Andreu
Publicitat

Si viatjar no és un dels teus propòsits d'any nou, segur que ho és estalviar. Sigui com sigui i amb el que sigui, el nou any sempre senta bé començar-lo amb promocions al gimnàs, ofertes en el súper o gangues per al teu pròxim viatge. A continuació et resumim en menys de 3 minuts les promocions de les principals companyies 'low cost' d'avió. Fixa't bé que en alguns casos ser previsor et pot suposar un estalvi de fins a un 50% de descompte en el preu del teu vol.

AirEuropa: a Lisboa per menys de 30 euros

Infinitat de destinacions a preus que no superen els 40 euros el vol. Aquesta companyia d'avions, amb la promoció 'Minimax', ofereix descomptes molt temptadors si reserves entre el 2 i el 22 de gener.

Norwegian: rebaixes en destinacions nacionals

La companyia noruega comença rebaixes i les ofereix en vols dins d'Espanya. Madrid, Alacant o Palma de Mallorca són algunes de les destinacions en promoció, això sí, sempre que reservis els vols abans del 21 de gener i els gastis abans del 31 de maig d'aquest any.

EasyJet: 150.000 places amb un 25% de descompte

L'altra companyia 'low cost' per excel·lència és EasyJet i ho demostra un any més amb una de les promocions més atractives. 150.000 vols amb descomptes que poden estar rebaixats fins a un 25%. Només podràs gaudir d'aquesta promoció en aquells vols que reservis entre el 30 de gener i el 3 de juliol del 2019.

Ibèria: fins al 22 de gener

Ibèria no especifica el percentatge de descompte ni les destinacions, ni la quantitat de vols amb rebaixes però sí que anuncia que els millors preus els pots trobar si els reserves abans del 22 de gener.

Level: sense rebaixes però amb preus interessants

La companyia 'low cost' Level publica en el seu web milers de vols directes a preus molt ajustats i a tots els continents. Ara mateix no compta amb cap promoció concreta però si ets previsor i ja penses en les teves vacances d'estiu, segur que trobes bones opcions.

T'AGRADARÀ: 10 escapades per Catalunya

Últimes notícies

    Publicitat