Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Miqui Puig
Foto: Primavera LabelsMiqui Puig

Vols venir a l''afterparty' dels premis Time Out Cultura amb Miqui Puig DJ?

Tenim 200 invitacions dobles per sortejar entre els que vulgueu venir a ballar a La Paloma amb els premiats i els nominats

Borja Duñó
Escrit per
Borja Duñó
Publicitat

Ja no és cap secret que a Time Out n'estem muntant una de grossa i que el 16 d'octubre la centenària sala La Paloma viurà una de les nits més vibrants de la seva història recent. Sí, ho heu encertat, parlem de la celebració de l'any, és a dir, la gala dels premis Time Out Cultura, i per fer-ho encara més sonat hem decidit que de 22.30 a 00 h, un cop entregats els premis, obrirem La Paloma per als guanyadors del sorteig de 200 invitacions dobles al qual podeu participar inscrivint-vos en aquest link, perquè pugueu ballar amb els premiats, els nominats, amb la gent de la cultura de Barcelona (i amb nosaltres, esclar) al ritme de la sessió de Miqui Puig, que serà l'encarregat de posar música a la festa. Teniu temps fins al 9 d'octubre i el dia 10 enviarem un mail als guanyadors del sorteig.

Premis Time Out Cultura

Els premis Time Out Cultura són la reivindicació de les propostes creatives que més ens han marcat i emocionat durant els últims dotze mesos. D'entre tots els nominats (que podeu consultar a la web dels premis), en sortiran els guanyadors, que es revelaran el mateix 16 d'octubre. El jurat està format per l'actor, director i dramaturg Iván Morales, la periodista Montse Virgili, la il·lustradora i dissenyadora Queralt Guinart, Fanny Campeny (Client Service Director a IPG Mediabrands), Mireia Domingo (directora de CaixaForum) i quatre editors de Time Out Barcelona: Borja Duñó, Eugènia Güell, Rita Roig i María José Gómez.

De la deliberació d'aquest jurat en sortiran els premis Time Out Cultura 2023, que consta de les següents categories: Millor creador o creadora, Millor artista emergent, Millor obra, Millor iniciativa social cultural, Millor exposició, Millor espectacle, Millor esdeveniment o festival, Projecte més innovador i Obertura de l'any. A més a més, també se sabrà el Premi Time Out Barcelona, en què premiem la trajectòria professional d'un creador, projecte o col·lectiu de Barcelona.

TOTA LA INFORMACIÓ DELS PREMIS TIME OUT CULTURA 2023

Llegeix el número d'octubre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions de lleure i cultura de la ciutat 

Últimes notícies

    Publicitat