Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Vota als Premis Time Out 2018, tu decideixes!

Manuel Pérez
Escrit per
Manuel Pérez
Publicitat

Dit i fet, s'acosta el final de 2018, i també el moment de fer balanç d'un any de cultura a Barcelona. Volem posar l'accent sobre la pel·li, el llibre o l'obra de teatre que ens han emocionat, el creador que més ho ha petat, de fer un reconeixement a les iniciatives culturals i ciutadanes que estan transformant en positiu el panorama de la ciutat. Sí, tornen els Premis Time Out i és hora que decidiu amb el vostre vot.

Com funciona? Fàcil, entreu a la Pàgina dels Premis Time Out 2018 ( https://premis.timeout.cat/ ) i trieu entre els nominats. Nosaltres us proposem una llista de possibles premiats endreçats per categories i vosaltres escolliu un guanyador de cadascuna. Enguany hi trobareu les categories de Millor Creador, Millor Obra, Premi a la Iniciativa Ciutadana, Premi al Talent Radical, Premi a la Iniciativa Cultural i finalment Premi al Projecte Innovador.

Fins a quan puc votar? Afanyeu-vos en la vostra tria, només teniu fins al dia 19 de novembre. Després d'això tot el peix estarà venut i el resultat final el coneixerem en el transcurs de la festa dels Premis que tindrà lloc dissabte 1 de desembre.

Per què votar? Perquè estimem Barcelona i la seva cultura ens fa feliços, desperts i lliures. Volem celebrar-ho, que sigui una festa col·lectiva. Participeu-hi!

PODEU VOTAR AL WEB:https://premis.timeout.cat/

Últimes notícies

    Publicitat