Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Time Out Love Local Awards 2021
Time Out

Vota els llocs de Barcelona que més t'agraden als premis Love Local!

És el moment de votar els teus locals favorits de la ciutat!

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Ho sabem: Barcelona té les seves coses, viure-hi és car, hi ha molt de trànsit i voldríem més zones verdes. Tenim, però, locals meravellosos. La petita galeria d'art que ven llibres d'artista, la cafeteria que té un fil musical esplèndid, el bar de copes sense el qual no es pot viure. Volem conèixer-los tots.

Fa uns dies des de Time Out us vam demanar que nominéssiu els vostres llocs preferits. Com era previsible, us heu superat a vosaltres mateixos i ens han arribat centenars de nominacions: des de petites delicatessen, restaurants impressionants i botigues sorprenents fins a bars de tota la vida i cinemes especials.

I ara ha arribat el moment de votar els premis Love Local 2021. No sigueu tímids. Veieu alguns dels vostres locals favorits? Esclar que sí. Doncs doneu-los el vostre suport. Voteu-los ara! Voteu moltes vegades! Gràcies al vostre suport, aquell lloc que tant us agrada el visitarà més gent i se li farà més fàcil la vida.

VOTA AQUÍ ELS TEUS LLOCS FAVORITS DE BARCELONA

Tens preguntes?

Consulta la nostra pàgina de preguntes freqüents.

  

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat