Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right WhatssApp anuncia 157 noves emoticones (per als pèl-rojos també!)
Notícies / Tecnologia

WhatssApp anuncia 157 noves emoticones (per als pèl-rojos també!)

Emojis
Emojis

Era una reclamació de feia molt de temps, la societat ho demandava als carrers, amb amics, a la feina... Els pèl-rojos per fi tindrem un emoji al WhatsApp!!!

Homes i dones pèl-rojos hi estarem representants, i amb cinc tonalitats de pell diferents, tot i que no ens enganyem, la majoria dels pèl-rojos som força palidets.

 

Emojis pèl-rojos

 

La bona notícia s'ha publicat a l'Emojipedia, que també ha anunciat que el juny de 2018 apareixeran 157 noves emoticones, després que el Consorci Unicode hagi fet públic el nou estàndard d'Emoji 11.0.

A més de pèl-rojos, per fi hi haurà emojis de gent amb el cabell arrissat, amb el cabell blanc i sense cabell, més parts del cos humà (dents, ossos), expressions facials (fred extrem, enamorament exagerat...), súper dolents i superherois, més peces de roba, aliments, estris, símbols i molts més animals per completar la gran fauna de WhattsApp com un paó reial, mosquit, llagosta, una llama o un hipopòtam.

 

 

Frisem per tenir-los entre les mans i fer-los servir sense parar!

 

157 nous emojis

 

 

 

 

Advertising
Advertising

Comentaris

0 comments