Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Yomequedoencasa i Cuarentena Fest: el fenomen dels festivals no presencials

Borja Duñó
Escrit per
Borja Duñó
Publicitat

Aquests quinze dies es faran llargs, i potser en sortirem encara més convençuts de com n'és de necessari el directe en l'experiència cultural. Per passar l'estona, ens alimentarem de sèries i pel·lis a la carta, de llibres, de jocs electrònics i de taula, però el que difícilment podrem recrear és l'experiència en viu, ja sigui en sales de concerts o de teatre.

És complicat simular l'element socialitzador de la música, però potser es pot acompanyar aquesta espera amb idees virtuals com Yomequedoencasa i Cuarentena Fest, dos festivals pioners.

El primer a aparèixer ha estat Yomequedoencasa (del 13 al 15 de març) i s'hi han sumat una quarantena d'artistes com Alfred Garcia, Muerdo, Nil Moliner, Suu i Rozalén. És un festival muntat en poques hores i amb un funcionament molt senzill: cada artista anuncia un concert a una determinada hora, que es pot veure des del seu perfil d'Instagram.

Al Cuarentena Fest, del 16 al 27 de març, s'han confirmat de moment una trentena de grups com Evripidis and his Tragedies, Kids from Mars, Le Nais, Pavvla i Cariño. En aquest cas, el públic podrà seguir els concerts a través dels canals de Youtube dels artistes o bé des de cuarentenafest.tumblr.com i veure'ls actuar des dels seus dormitoris, sales o espais de creació.

NO T'HO PERDIS: Els concerts que ens esperen quan sortim del confinament

Últimes notícies

    Publicitat