Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Zara llança una col·lecció de roba i complements per a gossos

La nova col·lecció Zara Pets està formada per impermeables, jaquetes, joguines, collarets i llitets per a gossos

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Grans marques de moda així com altres importants empreses –Ikea, HemaLidl...– s'han adonat que el món de les mascotes està per explotar i que és un nou nínxol de mercat molt rendible. Després que altres empreses tèxtils com H&M ja incloguin complements per a gossos a les seves botigues, Zara acaba de presentar la seva nova col·lecció Zara Pets amb roba i complements per a gossos. 

S'hi inclouen divertits impermeables, jaquetes encoixinades amb les quals cap gos passarà fred, collarets, joguines de tela, sofisticades corretges, elegants mantes i llits molsuts perquè els nostres amics peluts estiguin el més còmode possible. Tot pensat per a gossos de diferents mides i amb preus competitius. Per exemple, trobem dessuadores amb caputxa per 15,95 euros, impermeables per 20 i llits per 25 euros.

Cama para perros de la colección Zara Pets
Foto: Zara

Aquesta nova col·lecció de roba per a gossos se suma a la línia de complements per a mascotes que Zara va llançar fa uns mesos amb corretges i collarets, plats per menjar i beure, productes d'higiene i fins i tot un joc de memòria de gossos.

NO T'HO PERDIS: Un passeig amb gos (o sense) per les platges de Barcelona.

Llegeix el número de febrer de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat