080 Barcelona Fashion

Què fer
080 Barcelona Fashion
Foto: Maria Dias

Time Out diu

25a edició de la passarel·la 080 Barcelona, que tindrà lloc del 3 al 6 de febrer al Recinte modernista de l'Hospital de Sant Pau. Amb un accent cada vegada més internacional, la passarel·la recupera noms com el de Boris Bidjan Saberi, Chulaap o  Yiorgos Eleftheriades i torna a ser punt de trobada de dissenyadors i marques: hi seran Txell Miras, Menchén Tomás, Custo i també projectes d'autor i petit format com Oscarleon i Eñaut.

En sitonia amb el panorama i les noves posades en escena de les col·leccions de moda, el 080 també aposta per les presentacions 'càpsula' (dijous) en què es donaran a conèixer els projectes de Lagaam, Juanjo Villalba i Alled Martínez, entre d'altres.

Dins de l'Open Area i obert al públic general hi ha la zona de pop-ups, on descobrir marques de moda i complements i també una exposició dedicada al dissenyador Andrés Sardá, desaparegut recentment. Un altre dels focus d'interès són les ponències i xerrades, una 'fashion-tech talks' (dimecres) que abordarà les connexions entre moda i tecnologia.

 

Detalls

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers