Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right 10 activitats per gaudir de la Costa de Barcelona Week

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Costa Barcelona Week

10 activitats per gaudir de la Costa de Barcelona Week

Un munt de propostes us esperen del 12 al 21 de maig, us donem pistes per triar entre tota l’oferta

Per Pau Roca
Advertising

La Costa Barcelona té tot el que necessitem, i molt més, per fer-nos gaudir de la cultura mediterrània en la seva esplendor. Les comarques del Baix Llobregat, Garraf, Alt Penedès, Maresme, Vallès Occidental i Vallès Oriental formen un territori privilegiat, i la Costa Barcelona Week, que organitza la Diputació de Barcelona, és l’excusa ideal per trobar les joies que la integren: aprofiteu aquests deu dies i descobrireu tot un món que és nostre. Aquí teniu alguns exemples (n'hi ha més) del que podreu fer.

Advertising
Museu Obert Mataró

L'art al carrer

Els carrers i negocis de Mataró seran, de l’11 al 21 de maig, un aparador d’art i pintura. Es tracta d'una mostra d'art on més de 80 establiments de la ciutat decoraran els seus aparadors amb pintures i dibuixos fets pels membres de l'Associació Sant Lluc per l'Art, de la Fundació Iluro i la Col·lecció Bassat.

http://www.barcelonaesmoltmes.cat/web/agenda/-/museu-obert

© Blai Carda

Passeig entre vinyes

Els secrets de la viticultura ecològica, amb tast de vins i embotits Km 0. Es tracta d'un interessant i revitalitzador recorregut a peu que ens permetrà descobrir els mètodes de viticultura ecològica emprats a les vinyes, a més de conèixer l’espectacular Celler Waltraud, posseïdor d'unes vistes espectaculars, el marc ideal per un tast de tres vins i aperitiu.

http://www.barcelonaesmoltmes.cat/web/agenda/-/passeig-entre-vinyes

Advertising
Fira Modernista de Terrassa

Fira Modernista de Terrassa

Cada mes de maig Terrassa retrocedeix cent anys per reviure l'essència de la ciutat durant el modernisme. Ens podrem sentir inmersos en una de les èpoques daurades de la cultura catalana. Una interessant experiència noucentista que et permet reviure la prosperitat d'aquest moviment tan important en aquesta ciutat vallesana.

http://www.barcelonaesmoltmes.cat/web/agenda/-/fira-modernista-de-terrassa

Advertising
Advertising

Els secrets de la cuina dels monjos

Al castell de Penyafort aprendreu com s’alimentaven els monjos. Règims alimentaris en què els àpats eren l’expressió culinària d’una manera de pensar i de viure, diferenciant els nobles dels eclesiàstics, i aquests dels camperols.

http://www.barcelonaesmoltmes.cat/web/agenda/-/la-cuina-dels-frar-1

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising