Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right 15 associacions que us faran suar la samarreta

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

bicicleta

15 associacions que us faran suar la samarreta

Ja no teniu excusa per quedar-vos al sofà

Per Mireia Martínez
Advertising

Els aficionats als esports trobareu a Barcelona un munt d'associacions que reuneixen activitats i serveixen de punt de trobada per a altres persones que com a vosaltres els encanta moure's, portar un estil de vida saludable i també divertir-se, esclar. Els Amics de la Bici (Demòstenes, 19) promouen l’ús de la bicicleta a la ciutat, organitzen sortides i excursions i treballen per a la convivència pacífica dels ciclistes i els conductors. També l'associació Bicicleta Club de Catalunya (BACC) (Providència, 42) du a terme campanyes de promoció i proposa solucions per fer de la bicicleta un mitjà eficient de mobilitat urbana. I si necessiteu assegurar la vostra bici, la Coordinadora Catalana d’Usuaris de la Bicicleta (Demòstenes, 19) ofereix assegurança als usuaris.

Al districte de Sant Martí trobareu el Col·lectiu Esport per a Tothom 10 (CET 10) (Rbla. de Guipúscoa, 23-25) que té repartits diferents centres pel districte on podreu practicar natació, pàdel, tennis, futbol… La Fundació Claror (Sardenya, 337), amb una experiència de més de vint anys, també disposa de diversos centres repartits i té un projecte de responsabilitat social corporativa anomenat Can Roger que consisteix en un menjador social en un solar cedit per l’Ajuntament de Barcelona, al carrer de Roger de Flor amb Rosselló: visiteu el Facebook de Can Roger per estar informats de les activitats.

Si preferiu remenar la pilota, a la Fundació del Bàsquet Català organitzen campus i casals esportius per a nens i nenes de diferents edats i també munten les trobades de veterans, a més del bàsquet inclusiu als centres penitenciaris Wad-Ras i la Presó Model.

Mireu quantes associacions de la ciutat estan dedicades als jocs i els esports i declareu la guerra al sedentarisme!

Advertising
Advertising
Advertising
Advertising
Club Esportiu Claror Sardenya
@Jordi Freixenet

Fundació Claror

Què fer Jocs i aficions Gràcia

La Fundació Claror és una entitat catalana privada sense ànim de lucre que promou l'esport, la salut, la cultura i el lleure per a tothom.

Advertising
basquet
Irene Fernandez

Fundació del Bàsquet Català

Museus i institucions Interès especial Sant Martí

La Fundació del Bàsquet Català és una entitat creada l'any 1992 amb la finalitat de perpetuar el que forma i és part de la història del basquetbol català.

Advertising
Advertising

Unió Caravanista de Catalunya

Llocs d'interès Fort Pienc

La Unió Caravanista de Catalunya fomenta totes les activitats relacionades amb la seva afició i treballa per crear nous espais de càmping i una nova reglamentació acord a les seves necessitats.

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising