Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Blur. New World Towers

15 idees per a un dimarts festiu

Podeu anar a gastar-vos els quartos a les botigues per comprar els regals de Nadal o gaudir d'aquest munt d'activitats que no us deixaran indiferents

Publicitat

1 de novembre. Dimarts i festiu. Podeu esbufegar al sofà mentre penseu en el Nadal que s'acosta. Podeu baixar al carrer i arrasar, targeta de crèdit en mà, el Portal de l'Àngel. O aprofitar el dia per gaudir d'una sèrie de coses que només podreu fer avui. Cap dia més de la vostra vida serà dimarts 1 de novembre. Va, ens animem?

  • Què fer

Molts no deveu haver trepitjat mai cap dels tretze barris –Vilapicina i la Torre Llobeta, el Turó de la Peira, Can Peguera, la Guineueta, Canyelles, Porta, Verdun, les Roquetes, la Prosperitat, la Trinitat Nova, Torre Baró, Vallbona i Ciutat Meridiana– que formen el districte de Nou Barris. Com a molt, haureu sentit a parlar de La Esquinica. Nou Barris, al vessant nord-oriental de la serra de Collserola, és conegut pels desnonaments, la immigració i la pobresa, però també amaga història i una forta lluita veïnal. Hi ha zones verdes, mercats, vistes precioses de Barcelona, centres esportius, tavernes amb caràcter i restaurants per a totes les butxaques i botigues on ja anaven les nostres àvies. I el més important, joves que es queden al barri per fer-lo créixer.

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat