Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Festa de la cultura marítima

5 activitats de la Festa de la Cultura Marítima que no et pots perdre!

Del 18 al 20 de març Barcelona acull per primera vegada el festival Escala a Barcelona, la festa de la cultura marítima en la què podreu visitar grans velers i gaudir d’un autèntic ambient mariner. Time Out en col·laboració amb el Museu Marítim.

Publicitat

El Moll de la Fusta acollirà una programació variada amb activitats familiars, demostracions d'oficis mariners, espectacles, concerts i un munt d'activitats per acostar la tradició marinera a tots els barcelonins. A més, podreu pujar a petites embarcacions històriques i grans velers vinguts de tot el món. Aquí teniu la nostra tria i aquí tota la programació!

Visita a vaixells i grans velers
unknown

1. Visita a vaixells i grans velers

Durant tot el cap de setmana podreu veure i pujar a vaixells: embarcacions tradicionals catalanes i grans velers procedents de diferents països europeus estaran oberts al públic tot el cap de setmana. Si us agrada el món dels vaixells no us perdeu aquesta visita!
Tallers mariners

2. Tallers mariners

Entre el 18 i 20 de març podreu fer tallers de nanses de pesca, bateig de mar en patí de vela, taller de trencadís i mosaic, taller de nusos mariners, taller de maquetisme naval, i fins i tot demostració de la construcció d’un patí de vela. Fins i tot podreu fer navegar un model de vaixell amb ràdio-control!
Publicitat
Portes obertes al Museu Marítim

3. Portes obertes al Museu Marítim

El Museu Marítim mereix una visita, ja que els arcs i voltes de les antigues drassanes representen un dels exemples millor conservats de l'arquitectura gòtica civil a l'Estat espanyol. Amb més de 75 anys d’història, la seva feina és conservar, estudiar i difondre una de les col·leccions de patrimoni marítim més importants de la Mediterrània. Aprofiteu per visitar-lo gratis! També podreu gaudir de portes obertes a les exposicions del Consorci El Far, el Centre d’Interpretació de la Vela Oceànicai Real Club Marítim
Concerts

4. Concerts

De divendres a diumenge, podreu veure concerts i actuacions que amenitzaran els tallers. Divendres podreu veure l'espectacle de focs i malabars de l'Improvisto's Krusty Show i el concert de La Raval's Band. Dissabte, podreu veure les actuacions del Cor Les Flors de Maig, una cantada d'havaneres i cercaviles, que entusiasmaran als més petits. Ah, i no us perdeu el plat fort de la nit: The New Catalan Ensemble! Diumenge, podreu veure el Cor Raval Evolution i el Combo de l'Escola de Música. També hi haurà cercaviles a l'hora de l'aperitiu!

Publicitat
Menús mariners

5. Menús mariners

Aprofiteu la visita per conèixer la cultura marinera, també en l'àmbit gastronòmic. Podreu tastar menús mariners al restaurant Norai del Museu Marítim i al restaurant Marítim del Reial Club Marítim de Barcelona.
Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat