Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right 5 motius per fer el cim a Barcelona

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Tibidabo
© Ainhoa Goma

5 motius per fer el cim a Barcelona

El Parc d'Atraccions Tibidabo es renova amb propostes refrescants i amb una experiència virtual que cal descobrir!

Per Time Out en col·laboració amb Parc d'Atraccions Tibidabo
Advertising

Si pujar al Tibidabo sempre és una aventura, aquest estiu pot ser tota una experiència virtual. El centenari parc d'atraccions de la ciutat es renova constantment i ara, a més de les atraccions clàssiques imperdibles, proposa unes fonts refrescants per fer de la calor de l'estiu una anècdota, un nou espectacle de cloenda i la nova atracció 'Virtual Express' que us farà viure una aventura futurista. Afanyeu-vos a fer el cim!

Tibidabo
Tibidabo

1. Nova atracció de realitat virtual

El Tibidabo es converteix en un parc d'atraccions capdavanter gràcies a 'Virtual Express', una nova aventura de realitat virtual que us farà viure increïbles sensacions d'adrenalina! Per primera vegada a Catalunya es combina l’experiència de pujar al tren ràpid de sempre amb la visualització d’una pel·lícula en 3 dimensions creada especialment pel Parc, amb la tecnologia més pionera. No deixarà a ningú indiferent!

Tibidabo
Tibidabo

2. Nou espectacle de cloenda

Per tal de viure les nits d'estiu amb més intensitat, a l'agost, el Tibidabo obre cada dia d'11 a 23 h. Per celebrar-ho, aquest estiu podreu gaudir d'un especial espectacle de mapping nocturn amb les Mascotes del Parc. Combinant tècniques de làser, mapping i efectes especials, la funció recorre les diferents corrents artístiques que han marcat la història de Barcelona. Tot això, amb les increïbles vistes panoràmiques de la ciutat il·luminada als vostres peus. Teniu un pla millor?

Advertising
Tibidabo
Tibidabo

3. Noves fonts d'aigua interactives

Qui ha dit que fa massa calor per anar al Tibidabo a l'estiu? Ara ja no teniu cap excusa! S'acaba d'instal·lar un espai de joc ple de fonts d'aigua interactives amb efectes de llum, so i colors per a tota la família. Situades a l'àrea panoràmica del Parc, aquesta nova àrea té aproximadament 50 brolladors repartits en 300 m2 de pavimentació de pedra natural que permeten interactuar als visitants mitjançant diferents tipologies de sensors. I el millor? Són d'accés lliure i estan obertes cada dia!

Tibidabo
Tibidabo

4. Tornada de l'emblemàtic Avió

Després d'unes setmanes al taller, ha tornat l'Avió del Tibidabo! Inaugurat el 23 de setembre de 1928just un dia abans de les festes de la Mercè, l’esdeveniment es va convertir en una primícia perquè és una rèplica gairebé exacta del primer avió que l'any 1927 feia el recorregut Barcelona - Madrid. Els elements existents s'han restaurat al màxim possible i  només s'han incorporat els elements nous necessaris per ajudar a recrear millor l'època en què es va construir la històrica atracció del Parc.

Advertising
Tibidabo
@ Ainhoa Goma

5. Redescobriment dels clàssics

Perquè més enllà de les novetats, el Tididabo és un emblema històric de la ciutat, i tant és així que atraccions com la Talaia o la roda panoràmica Giradabo formen part de l'skyline de la ciutat. És sempre una bona idea redescobrir els clàssics del Parc, o bé fer-los conèixer per primer cop als més petits, els hi encantaran! Allà us esperen el Diavolo, el Carrousel, la sala dels miralls... fins i tot l'esgarrifós Hotel Krüeger pels més valents! 

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising