Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right 5 punts forts de la Barcelona Design Week 2017

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

disseny, hub
Barcelona Design Week

5 punts forts de la Barcelona Design Week 2017

La ciutat s'omple amb un centenar d'activitats per potenciar el disseny i la transformació social

Advertising

Del 6 al 14 de juny arriba la 12ª edició de la Barcelona Design Week, una de les setmanes del disseny més importants del calendari internacional. Cita ineludible sobre creació i innovació, aquest any proposa moltes novetats per portar el festival més enllà i apropar-lo tant a professionals com al públic general a través de workshops, conferències i portes obertes.

BDW City
BDW City

1. BDW City

Els dies de la Barcelona Design Week tota la ciutat es bolca amb el festival per reivindicar un cop més la posició de capital creativa a escala mundial. Amb la intenció d'obrir l'esdeveniment a la població, s'ha creat una programació paral·lela al festival anomenada BDW City. Durant 9 dies, diferents espais amb més de 100 activitats multidisciplinàries buscaran descobrir el potencial creatiu de la ciutat.

Poblenou Design Day
Poblenou Design Day

2. Poblenou Design Day

Poblenou és el barri de moda que poc a poc s'està convertint en l'epicentre artístic de la ciutat. BCD Barcelona Centre de Disseny i Poblenou Urban District fan una crida a la població convidant la gent a conèixer els interessants moviments creatius que s'estan desenvolupant dins el barri. Per aquesta raó, dissabte 10 de juny un autocar de la Barcelona Design Week farà una ruta per tal que pugueu veure i conèixer en primera persona els estudis de disseny i d'arquitectura, així com els espais de creació de la zona. A més, portes obertes, tallers, exposicions, presentacions, conferències i una festa de cloenda amb molta música. Us ho perdreu?

Advertising
Exposició Krea
Barcelona Design Week

3. Exposició Krea

La mostra 'Krea. Mirades diferents en processos creatius' té el propòsit de mostrar com la discapacitat o marginació no anul·len la capacitat creativa, sinó que en molts casos afavoreixen el desenvolupament d'habilitats especials que no són habituals en persones no afectades. L'exposició, més focalitzada en el procés que no pas en el resultat, presenta 11 projectes inspiradors de situacions i col·lectius molt diferents. Krea estarà oberta al públic al Disseny Hub Barcelona fins al 31 d'agost.

 

Barcelona Design Week
Barcelona Design Week

4. BDW Congress

Amb l'objectiu de potenciar el valor econòmic i social del disseny, la BCD proposa una sèrie de tallers i conferències. Ponents de reconegut prestigi internacional passaran els dies 12 i 13 de juny pel Disseny HUB Barcelona. El programa es divideix en dos blocs, el primer s'anomena 'People and Purpose' i, amb conferències rellevants com ara la de Denis Well de l'Institute of Design Chicago, es buscarà aportar solucions tenint en compte les necessitats d'empresaris, usuaris, governants i ciutadans. La segona sessió, amb el títol 'Sustainable Transformation By Design', parlarà de com interactuen el desenvolupament econòmic, el desenvolupament social i el respecte al medi ambient i al nostre entorn. Jonas Martens de Better Future Factory serà un dels conferenciants.

Advertising
Barcelona Design Week
Barcelona Design Week

5. Talent Show

Els dissenyadors emergents també tenen lloc dins la Barcelona Design Week. Aquest any s'ha organitzat un 'Talent Show' per donar visibilitat al talent de les properes generacions de dissenyadors. Dimecres 14 de juny, estudiants de les universitats i escoles de disseny de Barcelona tindran l'oportunitat de presentar a l'auditori del HUB els seus projectes, que de segur, d'aquí a uns anys donaran molt que parlar. És gratis, amb inscripció prèvia, i a més d'inspirar-vos creativament, també us convidaran a una cervesa. Un pla rodó!

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising