futbolin

5 raons per anar al Triatló de Bodega: dards, futbolí i dòmino

Qui diu que els dards, el futbolí i el dòmino no són esports com Déu mana? Us proposem una triatló on demostrar que sou els reis de la pista... o de la barra! Podreu guanyar premis amb Sangre de Toro i descobrir bars autèntics de la Barceloneta.

Publicitat

Apunteu-vos al Triatló de Bodega i podreu passar un matí divertit a diversos bars de la Barceloneta amb bon vi i teca assegurada. I només per 10 euros per parella!

1. Els "esports"

D'acord, no tothom pensa que jugar a dards, marcar gols al futbolí o ser una fera al dòmino pugui considerar-se esport. Nosaltres, però, pensem que aquests tres esports sóm un veritable triatló... de bodega, això sí. Quantes hores us heu passat al bar millorant les vostres tècniques, entrenant amb la vostra parella, preparant tàctiques dignes de la NBA, fent equip, o enfortint els vostres canells? Això, amics i amigues, és un veritable triatló.

2. Menjar i beure: la benzina necessària

Jugar a futbolí, dards i dòmino cansa moltíssim! S'ha d'estar concentrat i donar-ho tot a la pista. Per això, hem preparat menjar i beure per a que recarregueu les vostres piles per a la dura competició. Amb el vostre tiquet podreu beure fins a sis consumicions de vi Sangre de Toro i tastar alguns dels aperitius que cada local prepararà.
Publicitat

3. El preu

Participar a la nostra triatló només us costarà 5 euros per cap. Cada parella pagarà 10 euros per la inscripció i podrà jugar una partida de 15 minuts de cadascun dels "esports". El beure i el menjar està inclòs!

4. Premis i regals

Només per apuntar-vos a la Triatló tindreu una samarreta de regal, un codi promocional de descompte a la web de Torres i entrareu en el sorteig de premis Sangre de Toro. A més, entre tots els triatletes, sortejarem dues Bamboo Bikes valorades en 1.690€. I tot això sense haver de guanyar una sola partida! Això sí, els tres millors jugadors de Barcelona passaran a la gran final en la que es batran amb tres equips de Madrid per aconseguir un premi de luxe: una visita als Cellers Torres amb dinar a Mas Rebell, sopar a la vinoteca de Passeig de Gràcia i una nit d'hotel! Ja esteu motivats per guanyar?
Publicitat

5. És molt fàcil

Participar és molt fàcil. Només cal que us apunteu aquí i entre el 19 i el 21 d'octubre us farem arribar un mail amb els detalls de la cita. Us avancem que els bars participants són tres clàssics de la Barceloneta: La Guindilla (futbolí), el Bar Piñol (dards) i el Mesón de la Barceloneta (dominó). Apunteu bé les dates, el Triatló de Bodega se celebrarà el 22 d'octubre i la gran final el 29 d'octubre. Preparats?
Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat