Vueling

5 viatges clàssics de tardor

Sempre és un bon moment per escapar de la ciutat. Aquí us proposem cinc destins per disfrutar de la nova estació, i a bon preu

Time Out en col·laboració amb Vueling
Publicitat

Fer una pausa a mig trimestre, allargar el cap de setmana i aprofitar-ho per rastrejar ciutats d'Europa que són sinònim de cultura i entreteniment, i que llueixen especialment amb el canvi d'estació. Sembla un bon pla, sobretot si aprofiteu les noves tarifes de Vueling. Estalvieu, compreu amb temps i feliç escapada!

After work a Londres

Londres és una destinació a mà, a la qual es viatja sovint fins i tot per treball, i qualsevol motiu és una bona excusa per fer-hi una escapada i perdre's pels pubs, llibreries i botigues de la capital britànica (no oblideu les sastreries!). Per a aquests perfils és útil la nova tarifa de Vueling, Time flex: permet canviar la data de vol una quantitat il·limitada de vegades i sense cap càrrec afegit, a més d'estalviar les cues a l'usuari en els controls de seguretat de l'aeroport. Perquè la puntualitat i el temps no només és cosa de britànics.

De relax a Budapest

La capital d'Hongria és rica en història, tot i que entre els principals reclams de l'altra ciutat banyada pel Danubi hi ha les piscines termals, punts de reunió i oasi urbà. Després de quedar arrugats a Szechenyi o a Gellért, el que es vol és un bon seient per tornar a casa amb el confort guanyat a Budapest. La bona notícia és que Vueling ofereix un servei per disposar d'un 20% d'espai extra (Space One) o un 10% addicional (Space més) en els seients.

A París en família

Amb nens val la pena apostar per viatges curts i destinacions amb oferta infantil. A París costa avorrir-se: hi ha Disneyland i altres atraccions com el Parc Asterix, el Palais de la Découverte o les aventures urbanes, com l'ascensió a la basílica del Sagrat Cor, a Montmartre, o una visita al colorista museu Pompidou. Vueling pensa en el públic familiar i ofereix avantatges com la possibilitat d'embarcament prioritari, en cas de viatjar amb menors de dos anys. A la pàgina web de la companyia trobareu més consells per volar amb nens.

Roma per a dos

És la ciutat eterna, però també la que no t'acabes per més que t'entestis a conèixer-la. I guanya punts quan la calor remet i disminueixen les onades de turistes. A Roma també hi ha una opció 'econòmica': passejar sense rumb, més enllà dels grans monuments que requereixen entrada, i menjar com la cúria en els llocs més populars... Traieu bitllet ja i gaudiu d'unes segones vacances a Roma.

De tapes per Granada

Vueling us apropa a gairebé totes les destinacions que imagineu, fins a més de 100 ciutats al vostre abast, i algunes també amb bon gust! Si opteu per quedar-vos a prop, per menjar bé, penseu que Granada bé mereix una visita (monumental i gastronòmica). En un parell de dies podeu visitar l'Alhambra i el Generalife, pujar al Albaicín per veure la posta de sol, i satisfer la gana a base de bones tapes i cervesa.

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat