6a Setmana Internacional de Mercats

Què fer, Mercats i fires
Mercat de Santa Caterina
Photo: Lottie Chesterman Mercat de Santa Caterina

Time Out diu

15 dies d'activitats culturals, gastronòmiques i familiars als mercats de Barcelona

Els mercats anglesos van promoure aquesta iniciativa el 2014 per posar en relleu el seu valor com a centres socials i ànima dels barris. Els mercats municipals de Barcelona i altres de la resta de Catalunya, s'hi han sumat i enguany se celebra la 6a edició de la Setmana Internacional dels Mercats. Del 15 i el 31 de maig els mercats de la ciutat acullen un munt d'activitats culturals, gastronòmiques i familiars, moltes d'elles gratuïtes.

Per exemple, divendres 17 de maig al Mercat de Santa Caterina teniu un tast de vins D.O. Terra Alta maridats amb productes de la terra (19.30 h, 30 €),i dissabte 18 un 'showcooking' al Mercat d'Horta (11.30 h) i una visita nocturna al fossat del Mercat de Sant Antoni coincidint amb la Nit dels museus. 

Dilluns 20, a la Boqueria es farà un taller de sucs saludables, i dimarts 21 al Mercat de l'Estrella podreu participar en família en un taller per fer receptes amb xocolata (3 €). 

Dissabte 25 podeu anar a celebrar el Dia Internacional de l'Hamburguesa al Mercat de Sant Andreu i l'endemà, al Mercat de Sant Antoni, hi trobareu les lectures poètiques de Joan Vinuesa i Iolanda López. 

La Setmana Internacional dels Mercats acabarà diumenge 2 de juny amb una festa de tapes al Mercat de Ciutat Meridiana. Salut!

Publicat

Detalls

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers