Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right 7 raons per no perdre's la gran festa swing a l'Apolo

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Barcelona Jazz Orchestra
Tamara Pinco

7 raons per no perdre's la gran festa swing a l'Apolo

La sala Apolo fa un viatge en el temps i es converteix en l'escenari ideal per ballar la popular música dels anys 30

Per Time Out en col·laboració amb Sala Apolo
Advertising

La música vintage està de moda, de manera que un cop al mes l'Apolo rep la Barcelona Jazz Orquestra amb la intenció de fer ballar a tothom a ritme de Swing & Jazz. Diumenge 28 de maig se celebra una gran vetllada especial dins la setmana del Lindy Hop Day Catalunya i si encara no sabeu per què no heu de faltar, aquí van les 7 raons. Let's dance!

Barcelona Jazz Orchestra
Tamara Pinco

1. Últim concert de la temporada

Després de molts mesos actuant al Paral·lel, la Barcelona Jazz Orquestra s'atura temporalment i posa fi a la temporada. El seu directe ple de ritme, color i passió ha fet que aquesta big band, formada per alguns dels millors especialistes de Jazz de Catalunya, es consideri una de les orquestres més rellevants del panorama europeu. No deixeu escapar l'oportunitat de veure el seu espectacle en viu!

Frankie Manning and Norma Miller
Courtesy Norma Miller

2. Festa d'aniversari de Frankie Manning

Frankie Manning és una llegenda, va dedicar tota la seva vida a la dansa treballant com ballarí i coreògraf professional. I no només això, va ser un dels fundadors del Lindy Hop, el famós ball que va néixer a l'Amèrica dels anys 30 i 40. Maig és el 'Frankie Month' perquè es commemora mundialment el que seria el seu 103 aniversari. L'Apolo no es queda enrere i també se suma a la celebració!

Advertising
Barcelona Jazz Orchestra
Tamara Pinco

3. Música i espectacle en directe

Aquestes festes dels diumenges, que ja s'han convertit en un esdeveniment indispensable per molts, no només estan animades amb la música de la big band sinó que aquesta va sempre acompanyada de grans cantants. A més, també hi ha un centenar de ballarins i acròbates del Lindy Hop que dinamitzen encara més les nits.

Barcelona Jazz Orchestra
Tamara Pinco

4. Homenatge a la moda vintage

Clarament, si no podeu deixar d'anar a la gran nit swing de l'Apolo és sobretot per la roba! Teniu l'ocasió ideal per treure de l'armari els vostres vestits i accessoris més retro i lluir-los com si estiguéssiu enmig d'una gran festa del mateix Gran Gatsby. El més important és que porteu sabates còmodes per no parar de ballar i ballar.

Advertising
Barcelona Jazz Orchestra
Tamara Pinco

5. L'atmosfera de l'Apolo

Si sou d'aquells que sentiu nostàlgia pel temps passat en el qual us hauria agradat viure, això és per vosaltres. La nit del 28 la sala Apolo tornarà als seus orígens i brillarà com si fos la seva inauguració com a sala de ball l'any 1946. La encara mantinguda estètica de l'espai fan que realment es crei una atmosfera màgica d'una altra època.

Barcelona Jazz Orchestra
Tamara Pinco

6. Balla fins que no puguis més

Tant si sou principiants com experts, tant si us agrada ballar en grup, en parella o simplement moure l'esquelet sols, l'objectiu és sempre ballar i divertir-se. A més, aquest és un bon punt de trobada per compartir i conèixer gent nova. El swing atrau persones molt diverses i, tenint en compte la multiculturalitat de la nostra ciutat, també de diferents nacionalitats.

Advertising
Barcelona Jazz Orchestra
Tamara Pinco

7. Fora l'estrès!

Ballar té molts beneficis i un d'ells és que pot acabar amb l'estrès i les emocions negatives. Concretament, el Lindy Hop i la música Swing & Jazz transmeten tan bon rollo que us serà impossible deixar els peus aterra. D'aquesta manera, no se us farà tan difícil la fi del cap de setmana i dilluns al matí arribareu a la feina amb molta més energia i positivitat. Comproveu-ho vosaltres mateixos!

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising