Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Acomiadem l’hivern amb brindis d’or

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Acomiadem l’hivern amb brindis d’or

Música en directe, activitats especials, tallers, mags itinerants i cerveses artesanes de diferents gustos i colors, del país i de fora. Tot això i molt més al Barcelona Beer Festival 2017!

Advertising

Per fi ja és aquí.Arriba la 6a edició del Barcelona Beer Festival, el certamen més important de cervesa artesana del sud d’Europa. Aquesta trobada anual pretén descobrir la cervesa artesana a un públic neòfit i presentar al professional totes les novetats del sector (que no són poques!). Si us agrada tastar cerveses inèdites o que difícilment trobeu al país, aquesta és la vostra per passar un dia rodó!

Aquest any, el BBF fa un salt increïble i passa de 60 a 100 tiradors i de 300 a 500 cerveses. Però la gran novetat d’enguany és el canvi d’ubicació al recinte firal de La Farga de l’Hospitalet, on, a més de guanyar espai i equipaments, no renuncia a una comunicació immillorable.A Catalunya hi ha uns 150 productors de cervesa artesana i, només a Barcelona, uns 60 bars especialitzats. Tot i això, a la fira també trobareu cerveses dels Estats Units, del Quebec, de Rússia i d’Itàlia, entre molts altres països. L’escenari conté l’attrezzo perfecte per a aquest esdeveniment.

A més, aquest any se celebra la 2a edició del Barcelona Beer Challenge, un concurs d’abast internacional per triar la millor cervesa artesana. L’any passat va guanyar la Cervesa del Montseny, i això que hi havia més de 200 candidates de tot el món.

Aquesta serà la primera edició que dona un espai propi al Gremi d’Elaboradors de Cervesa Artesana i Natural, per presentar 24 de les seves microcerveses associades.També disposarà de quatre sortidors amb torns de dues hores a l’espai més gran que haurà tingut mai la cervesa catalana en els sis anys d’història del BBF.

Si veritablement sou amants de la cervesa, l’exclusivitat d’alguns productes, que només es podran tastar i gaudir durant el festival, segur que us acabarà de convèncer. Entre d’altres, enguany podreu assaborir l’edició especial de l’Stonen Berlin, una autèntica joia líquida de l’Amèrica del Nord.

I, si us agrada la bona música,en aquesta edició podreu gaudir de l’animació especial d’una street band, que travessarà el recinte de la Farga, o bé deixar-vos meravellar amb un espectacle de màgia de primera. A nosaltres ens sobren raons per anar-hi!

Recomanat

    També t'agradarà

      També t'agradarà

        Advertising