1 M'encanta
Guarda-ho

Activitats als Centres Cívics de Barcelona

Les propostes setmanals més destacades dels Centres Cívics de la ciutat

Heinemann i Mezquida

Els centres cívics de la ciutat ofereixen cada setmana activitats molt interessants que, a vegades, no obtenen el ressò que es mereixen. Hi ha 52 centres cívics a Barcelona, i cada setmana hi podeu trobar activitats relacionades amb el teatre, la música, la dansa, les arts plàstiques, la ciència i l'actualitat així com tallers formatius per a joves i grans. Aquí teniu les propostes setmanals més interessants.

Si voleu consultar el programa anual d'activitats als centres cívics us podeu descarregar la Guia de Centres Cívics al següent enllaç.

El documental del mes: L'hora dels deures

Ludovic Vieuille. França, 2016. VOSE. 59'. Documental on un pare filma l’esforç i el patiment diari del seu fill per fer els deures. Completar els exercicis que li posen a l’escola és un calvari que oprimeix la passió creativa d’un nen inquiet i imaginatiu. El pare s’implica a fons per entendre el problema i dedica una hora cada dia a ajudar-lo a fer els deures. Passen els dies, les setmanes i els anys, i observem com les ganes d’aprendre xoquen contra el fantasma del fracàs escolar. L’entranyable relació pare-fill, tota una muntanya russa d’emocions, ens revela amb humor les contradiccions del sistema educatiu francès.

Llegir-ne més
Teatre de Sarrià Dilluns 26 febrer 2018

Barbes de balena

Dramatúrgia: Anna Maria Ricart. Direcció: Mònica Bofill. Intèrprets: Ariadna Cabiró, Laura López, Núria Cuyàs, Anna Romaní, Anna Rosell.   Recorregut per la vida de la doctora Dolors Aleu i Riera (1857-1913), la primera dona llicenciada en medicina a Catalunya i a l'estat espanyol. La seva va ser una carrera plena d'obstacles, que va anar superant, per exercir una professió aleshores vetada a les dones.

Llegir-ne més
Centre Cultural Albareda , El Poble-sec Dijous 22 febrer 2018
Advertising

Pavvla

La jove cantant revelació Pavvla, i el seu directe sensible i energètic arriba a la Casa Orlandai. Una veu melosa i tendra, amb l’única ajuda d’una guitarra, ens presentarà el seu potent acústic

Llegir-ne més
Casa Orlandai , Sarrià - Sant Gervasi Divendres 23 febrer 2018

Yacine & the Oriental Groove

Yacine & The Oriental Groove ha trobat el camí per moure’s musicalment entre dues cultures amb més naturalitat i fugint d’etiquetes i artificis. El seu punt fort cotinuen sent els directes. Uns directes enèrgics, fins i tot adrenalínics, envolvents, on es pot disfrutar de la banda en estat pur. L’escenari és el seu hàbitat natural.

Llegir-ne més
Centre cívic Baró de Viver , Baró de Viver Divendres 23 febrer 2018
Advertising

Blooming Duo

Blooming Duo ens transporta a un món màgic amb una sorprenent proposta en què el timbre i l'estètica musical de l'arpa i la marimba es troben i es fusionen i acaben creant una nova sonoritat dins la música clàssica. Tot i la seva joventut, Esther Pinyol (arpa) i Ferran Carceller (marimba) han actuat arreu dels Països Catalans i han obtingut diversos premis internacionals.

Llegir-ne més
Centre Cívic Sarrià-Espai Jove de Sarrià , Sarrià - Sant Gervasi Dissabte 24 febrer 2018

FragMenTs

FragMenTs, el Cabaret Escènic de la Sala Sandaru, et convida novament a viure el teatre, la dansa, la música, la màgia i el circ en una experiència única i irrepetible. Al Sandaru ens agraden les arts escèniques i aquesta és la nostra ocasió anual per compartir amb tu aquesta passió. Una vetllada cabaretera i gamberra que organitzarem amb la col·laboració de creadores i creadors de totes les disciplines escèniques.

Llegir-ne més
Centre Cívic del Parc Sandaru , Sant Martí Divendres 23 febrer 2018
Advertising

L'arquitectura del Císter

L'exposició 'L'arquitectura del Císter' proposa un breu recorregut fotogràfic per alguns dels conceptes principals de l'arquitectura del cister: el monestir com a unitat, el lloc, l'arquitectura dels seus elements, la llum, la materialitat, el pas del temps... no us perdeu l'acte inaugural el dijous dia 8 de febrer a les 19.30 h i la conferència "Gaudir de la visita d'un monestir" el dijous 22 de febrer a les 19.30 h.

Llegir-ne més
Centre Cívic Sant Martí de Provençals , Sant Martí Fins al Dimecres 28 febrer 2018

Murs Lliures: creació artística al parc

L’exposició 'Murs Lliures' compta amb l'obra física d'artistes que han pintat als murs de Wallspot de Barcelona al llarg d’aquests 5 anys de vida del projecte. Els artistes participants són autèntics "caçadors" d’art urbà que han capturat durant tot aquest temps les obres que omplen de color els murs de la ciutat. La inauguració de l’exposició tindrà lloc el dia 1 de febrer a les 19:00h al CC Albareda i es farà una presentació del projecte a partir del testimoni dels gestors culturals que han format part de l’equip de Murs Lliures al llarg dels darrers cinc anys.

Llegir-ne més
Centre Cultural Albareda , El Poble-sec Fins al Dissabte 24 febrer 2018
Advertising

Comentaris

1 comments
calidoscopi1976

Valen la pena aquestes activitats als Centres Cívics