ADI MAKING OF Mobilitat a CASA SEAT

Què fer, Convencions Gratis
CASA SEAT
Foto: CASA SEAT

Time Out diu

El dimecres 28 d'abril a CASA SEAT us espera un marató de coneixement con ponències i xerrades sobre mobilitat de la mà d'experts

En CASA SEAT sempre tenim la sort de comptar amb la veu de professionals dins del sector de la mobilitat i tots els seus vessants. I aquest l'abril no es queda enrere; ens espera una sessió molt especial per conèixer des de dins com es treballa en el sector automobilístic i com es duen a terme els projectes.
El dimecres 28 d'abril a les 19 h ens espera una hora i mitja de ponències amb experts del sector per descobrir i estar al dia de les últimes novetats en el món dels cotxes.
La sessió començarà per la presentació de l'ADI-FAD de la mà de Salvi Plaja, president d'ADI-FAD; continuarà amb la introducció a l'ADI Making Of amb Vicenç Aguilera, jurat dels Premis Delta 2020.
A les 19.10 h us espera una ponència sobre el producte Groowy de Jané Group Research, amb els ponents Joan Forrellad. Seguidament, podreu preguntar tot el que vulgueu a la sessió de Q & A.
Per continuar, podrem gaudir d'una ponència del model CUPRA Formentor amb Juan Alberto Torrecillas i David Jofré dels equips de Disseny Exterior i Disseny Interior de SEAT, respectivamentTambé podreu preguntar tots els vostres dubtes!
I per acabar, hi haurà una ponència amb Marc Fabra de Lúcid Agency sobre el Circontrol eNext, seguit del lliurament de Delta d'Or a CUPRA Formentor.
Us apunteu a aquesta marató de dissenys automobilístics?

Detalls

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers