Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Afasians. The last conference

  • Què fer
  • 4 de 5 estrelles
  • Crítica de Time Out
Publicitat

Time Out diu

4 de 5 estrelles

Los Corderos.sc –Pablo Molinero i David Climent– i Za! –Edi Pou i Pau Rodríguez – són Afasians, una tribu que habita una realitat paral·lela en la qual el jo no existeix, els entrepans vegetals són de pollastre i/o tonyina i es ret culte al gat de Schrödinger, l'únic gat mort i viu a la vegada. Mai tastareu uns canapès tan deliciosos com els afàsics, d'uns matisos complicats de definir des de la nostra realitat.

L'afasia és un trastorn del llenguatge que es caracteritza per la incapacitat o la dificultat de comunicar-se mitjançant la parla, l'escriptura o la mímica però a ells la capacitat d'expressar-se els sobra, sigui amb moviments impossibles, matemàtics, parlant al revés, parlant amb quatre boques que són una, a cop de gong o fent sonar un sofà de pell vermella. El viatge a on sigui l'allà que proposen està assegurat de la mà d'aquests quatre creadors lliures, salvatges i impossibles com la seva proposta, carregada d'humor i electricitat.

La col·lisió d'aquests dos astres siderals, per una banda Za! I els seus sons experimentals, per l'altra la fisicalitat de Los Corderos.sc, dóna lloc univers magnètic, enigmàtic, divertit per sobre de tot. Després de poc més d'una hora amb ells, tots volem ser afasians.

Maria Junyent.

Detalls

Adreça
Preu
Gratuït
Horaris
20.00 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà