Algodonera Market Lab – Especial Nadal

Què fer, Mercats i fires
La Algodonera Market Lab
1/3
Foto: Cotton House HotelLa Algodonera Market Lab
Mayuno Kimono
2/3
Foto: Mayuno KimonoMayuno Kimono
Conxa Badell
3/3
Foto: Conxa BadellConxa Badell

Time Out diu

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquesta activitat encara es fa.

El cap de setmana del 19 i 20 de desembre La Algodonera Market Lab dona la benvinguda a Nadal amb una edició gratuïta i molt màgica al Cotton House Hotel

Terrassa, música, gastronomia, moda i art. Així és com el Cotton House Hotel diu ‘hola’ a Nadal amb La Algodonera Market Lab! I és que una de les millors coses de Barcelona és que permet gaudir de plans com aquest en espais tan macos com aquest hotel i amb el bon temps de ple desembre.
Per aquesta edició nadalenca del cap de setmana del 19 i 20 de desembre, La Algodonera Market Lab ens porta una de les millors pastes de te del país, de la ma de L’Atelier Barcelona. Irresistibles! Per als que encara esteu buscant regals per aquestes dates, podreu reservar una sessió fotogràfica analògica amb la fotògrafa Milena Güell; explorar entre les marques expositores com els kimonos de Mayuno Kimono o la ceràmica de Conxa Badell; i fins i tot entrar en el sorteig d’una estada doble en el mateix hotel. Molta sort!
A més, també podreu fer una donació a la Fundació Mary’s Meal per tal de lluitar contra la pobresa infantil i penjar els vostres millors desitjos a l’arbre del market. No us ho perdeu!

Detalls

També t'agradarà