Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

All Those Food Market Primavera

  • Què fer, Activitats gastronòmiques
  1. Alejandra Parelló
    Alejandra Parelló
  2. Alejandra Parelló
    Alejandra Parelló
  3. Alejandra Parelló
    Alejandra Parelló
Publicitat

Time Out diu

Una proposta culinària al Moll de la Fusta de Catalunya amb una oferta gastronòmica de primera línia de restaurants i producte de proximitat

All Those Food Market torna amb una edició de primavera molt especial: després de deu anys en dansa i setze edicions (amb una assistència de 20.000 persones en la darrera!), el degà de la fusió de mercat de proximitat i menjar de carrer torna els dies 20 i 21 d’abril amb una nova localització: el Moll de la Fusta de Barcelona.

En aquest desè aniversari, hi trobareu més de 60 projectes gastronòmics en venda i exposició, tots de proximitat: els fermentats de Sants Ferments, l’oli d’oliva verge extra d’Oli Cometes, la ginebra artesanal de 100&Nomore, còctels llestos per beure d’East Drops, les llavors recuperades de Les Refardes, les originals croquetes de Paquitas... 

I esclar, l'altre secret del seu èxit: una tria de grans restaurants de Barcelona en versió menjar de carrer. Hi trobareu sabors tradicionals amb tocs sorprenents com els de Dos Pebrots, Palo Verde o Fat Barbies i cuines exòtiques com les de Lady Dumpling, Anormal o Warike, que  compartiran protagonisme juntament amb noves propostes com les de Casa Inés, Insolent o Molla, la nova i atractiva proposta d'entrepans de Sartoria Panatieri.

La cosmètica natural, molt lligada a la filosofia del festival, ocuparà també un lloc destacat al mercat d’artesans gràcies a projectes com Sab Solids o Innata Natura. Tot plegat, acompanyat de les millors cerveses artesanes i els vins de productors locals, capitanejats per Vallformosa.

La part dolça també té un pes específic important, gràcies als gelats DelaCrem i la seva línia DelaTerra, elaborats amb ingredients de proximitat, els deliciosos pastissos de formatge de Jon Cake, els dònuts vegans d’Areca Bakery i la cuidada pastisseria de Morreig. La part més lúdica del festival l’oferirà Bitter KAS amb un joc de premis i ruleta. 

El Moll de la Fusta també acollirà tallers gastronòmics per aprendre a elaborar bombons amb plantes silvestres juntament amb DeBosc o descobrir els secrets sobre la pasta botànica amb Lacci són propostes de tallers d’aquesta edició. I també hi haurà un espai chill out a càrrec de Mamaproof perquè els nens més petits estiguin a gust. 

Ricard Martín
Escrit per
Ricard Martín

Detalls

Lloc web de l'esdeveniment
www.allthose.org/
Adreça
Horaris
11 - 22 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà