Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Amants de la publi, pareu orella!

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Amants de la publi, pareu orella!

Una tertúlia amb projecció d’anuncis publicitaris

Per Màrqueting Time Out
Advertising

Els aficionats a la publicitat teniu una cita de tres hores i sense talls amb els millors anuncis espanyols dels últims temps! Serà a la pròxima trobada del Club de Creativos, a la Fàbrica Moritz, el dimecres 14 de juny, en què esdevindrà l’última tertúlia d’aquest curs abans de l’estiu. Precisament, el tema d’aquesta sessió neix arran de la precedent, en què es van projectar els millors anuncis del món dels últims vint anys. L’èxit d’aquella convocatòria va comportar aquesta nova proposta, en la qual s’inclouen només peces realitzades a Espanya.
Els espots de TV seleccionats han estat realitzats entre el 2013 i el 2016, i formen part de l’Anuari de Creativitat Publicitària Espanyola que publica el Club de Creativos. La projecció s’estructura en deu blocs temàtics, en funció dels recursos creatius utilitzats. Els títols ho diuen tot: Como la vida misma, Tocando la fibra, Defectos especiales... N’hi ha alguns de prou coneguts, com la història de Manuel, de la Loteria de Nadal, i el doble plaer de Magnum. I molts que val la pena descobrir. Per clavar-se a la butaca!

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising