Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Audi inmersive experience
Foto: Audi

Apunteu-vos a l'Audi immersive experience

Si passeu per l'Illa Diagonal fins al 25 de maig podreu descobrir, jugar i controlar la nova experiència interactiva i pionera del nou Audi RS e-tron GT

Time Out en col·laboració amb Audi
Publicitat

Barcelona és una ciutat cada vegada més tecnològica i ara ha nascut un nou racó on gaudir de les últimes tendències en accions 3D. Us deixarà bocabadats! Es tracta de l'Audi immersive experience, instal·lada a l'Illa Diagonal fins al 25 de maig, en què tant vosaltres com el nou model Audi RS e-tron GT sereu els protagonistes. I és que a través de dues pantalles gegants podreu interactuar i dominar una instal·lació audiovisual immersiva. Amb el nou model al centre de la pantalla, depenent del vostre moviment aconseguireu que l'Audi RS e-tron GT s'envolti de milers de globus vermells o blaus: vosaltres decidiu! Fins i tot podreu canviar el moviment de l'objectiu amb el moviment dels vostres caps gràcies a tecnologia d'última generació.
Amb aquesta instal·lació al mig de l'avinguda Diagonal podreu conèixer el nou model insígnia d'Audi i descobrir les seves particularitats tecnològiques.
Continueu llegint perquè us expliquem més d'aquest nou racó interactiu i immersiu a la ciutat.

La tecnologia, a les vostres mans
Foto: Audi

La tecnologia, a les vostres mans

És una realitat: ens agrada la tecnologia interactiva, tenir el control de les pantalles i, sobretot, que ens sorprenguin. Aquest triplet immersiu i tecnològic és el que trobareu en l'Audi immersive experience a l'exterior de l'Illa Diagonal. És una instal·lació interactiva de realitat immersiva a través de pantalles de gran format que al·lucinarà petits i grans. I és que és la instal·lació més innovadora i disruptiva de tota Espanya, inspirada en les grans pantalles que podem veure en països que també són pioners en aquest tipus d'accions, com el Times Square de Nova York o el Picadilly Circus de Londres.
Les pantalles, gegants de 12 x 4 metres, mostren el nou model d'Audi en mida real a escala 1:1, a més de diferents proves interactives sorprenents. Boles de pintura de la carrosseria que haureu de disparar i que podreu dirigir amb el vostre moviment o interactuar amb el punt de vista de l'experiència. La tecnologia us seguirà el ritme.

Innovació, futur i sostenibilitat
Foto: Audi

Innovació, futur i sostenibilitat

Si el lema d'Audi és "A l'avantguarda de la tècnica", la seva flota ho ha de demostrar i, sens dubte, el seu nou model és un dels màxims exponents per a fer-ho. El nou Audi RS e-tron GT és sinònim del futur de la mobilitat elèctrica perquè la seva tecnologia, totalment innovadora i fascinant, també mira cap a la sostenibilitat. I és que no només el producte final, és a dir, el cotxe en si és completament elèctric, els processos i els materials utilitzats també.
Tot el model està ideat pensant en l'experiència del conductor, perquè senti cada segon de velocitat: la seva acceleració és superior!

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat